Annonce
Trekantens Folkeblad

Seniorklub byder på foredrag og sang

I Ribe findes en skulptur af Jacob A. Riis. Den berømte danske fotograf er første foredragsnedslag hos Smistrup-Skærup Seniorklub. Arkivfoto
Smidstrup-Skærup Seniorklub er klar til en ny sæson med forskellige foredrag og andre arrangementer. Og der venter både grin, viden og sang. Første foredrag er 1. oktober, hvor der er fokus på den danske fotograf, Jacob A. Riis.
Annonce

Smidstrup: Tirsdag 1. oktober går det atter løs. Og atter engang klokken 14, hvor der bydes indenfor i Smidstrup Forsamlingshus.

Det er Smidstrup-Skærup Seniorklub, der inviterer alle interesserede til foredrag, og sæsonens første af slagsen drejer sig om Jacob A. Riis.

Her vil fotografen og fortælleren Poul Marcus fortælle og vise billeder om den fattige tømrersvend, Jacob A. Riis fra Ribe, der drog til USA og blev berømt som journalist, fotograf og opfinder. Men først og fremmest er han kendt for sine fotos om, hvordan den andel halvdel levede. Den halvdel, der levede i yderst fattigdom i New York.

Han blev blev kaldt en social pioner, og tømrersvenden fra Ribe endte med at blive en nær ven med præsident Roosevelt.

Annonce

Grin og retsopgør

Men det er ikke eneste arrangement i rækken, for forude venter endnu fem arrangementer. Vanen tro, finder de sted hver anden tirsdag.

Den næste i rækken er dog det eneste, som ikke finder sted i Smidstrup Forsamlingshus.

Tirsdag 15. oktober klokken 14.30 vil provst Anders Bonde underholde i Smidstrupparken. Han kredser om temaet "Er der noget grine af?" Med tilføjelsen: Når alderdommen bliver en kvalitet.

Senere igen vil der blive holdt et jubilæumsarrangement, for foreningen fylder 50 år i år.

Og derefter venter der tirsdage eftermiddage om retsopgøret med det tyske mindretal og fokus på en bog med titlen Løvinden.

Efterårssæsonen slutter med julearrangement 10. december.

Alle er velkomne til de forskellige arrangementer, og der er altid fri entré. Man kan købe kaffe og brød.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce