Annonce
Trekantens Folkeblad

Sild, ribbensteg og dansktop-duo på Englystparken

Der var stor stemning i aktivitetscentret Englystparken, da den traditionsrige julefrokost løb af stablen torsdag middag. Evy Kristensen (t.v) havde droppet morgenmaden, så der var mere plads til sild og ribbensteg. Foto: Nicklas Ansbjerg Nielsen
Torsdag blev årets traditionsrige julefrokost holdt på aktivitetscentret Englystparken, hvor der både var sild, ribbensteg og dansktop-duo på menuen.
Annonce

Børkop: Torsdag klokken 11.30 slog aktivitetscentret Englystparken dørene for 110 skrupsultne +60-årige, da der blev taget hul på den traditionsrige julefrokost. En julefrokost, der har været en tilbagevendende begivenhed de seneste 20 år.

- Det er en tradition at mødes herude til julefrokost, og det er en dag, der er utrolig vigtig for lokalsamfundet. Gæsterne hygger sig med deres bekendte, og samtidig er dagen med til at skabe et mere udvidet socialt netværk, fortæller Jens Erik Kristiansen, der i år blev formand for Englystparkens brugerråd, som har til opgave at være bindeled til Vejle Kommune og yde service for frivillige og brugere af huset.

Det er en fantastisk dag, man glæder sig til hvert år. Der er et stort fællesskab herude, og man lærer nye mennesker at kende.

- Evy Kristensen, gæst ved aktivitetscentret Englystparkens julefrokost.

Annonce

Traditionel julemad betød ingen morgenmad

Den fire-retters delikate julemenu bestod af sild, fiskefilet, ribbensteg og julekål med kålpølse, mens der var risalamande, småkager og kaffe til dessert. En traditionel december-menu, der blev nydt af de humørfyldte gæster, serviceret af 10 frivillige tjenere.

En af de julemadglade gæster, der torsdag sad til bords, var Evy Kristensen, der for godt en måned siden stod to timer i kø, da billetsalget startede.

- Det er en fantastisk dag, man glæder sig til hvert år. Der er et stort fællesskab herude, og man lærer nye mennesker at kende, fortæller Evy Kristensen med et stort smil og tilføjer:

- Jeg har bevidst ikke spist morgenmad, så der er plads nok i maven til al den lækre mad.

Annonce

Dansktop-duo stod for underholdning

Det var ikke bare mætte maver, Englystparken torsdag sørgede for.

Senere på dagen fik gæsterne nemlig besøg af dansktop-duoen Søren og Kisser, som var blevet hyret af kulturudvalget i Englystparken til at stå for lidt musikalsk underholdning.

- Søren og Kisser er jo gode til at få publikum med, så det er rigtigt dejligt at få dem herud, fortæller Karen Schubert, der er kasserer i brugerrådet og en del af kulturudvalget, der blandt andet har til opgave at arrangere fester.

Og fest var der arrangeret – og fest blev der leveret, hvorfor de 110 gæster torsdag gik glade og veltilfredse hjem fra aktivitetscentret.

110 +60-årige gæster var mødt op til traditionel julemad og dansktop-duo. Foto: Nicklas Ansbjerg Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce