Annonce
Trekantens Folkeblad

Smertefri hårfjerning tilbydes nu i Brejning

Sådan ser det ud, når der behandles med SHR laseren . Privatfoto

At få fjernet hår forskellig steder på kroppen kan være en smertefuld affære. Men hos Malinee Fodpleje og Skønhed i Brejning tilbydes nu SHR, der ifølge indehaver Malinee Kristensen er hårfjerning på en ny og smertefri måde.

Annonce

Brejning: Det kan være en smertefuld oplevelse at få fjernet hår, men som et af de meget få steder i Danmark, tilbyder Malinee Fodpleje og Skønhed i Brejning nu en hårfjerningsbehandling, hvor det smertefulde er blevet til næsten smertefrit.

Malinee Kristensen tilbyder nu behandling med SHR laser. De tre bogstaver er en forkortelse af Super Hair Removel, altså hårfjerning, og ifølge Malinee Kristensen skal begge ord, altså super og hårfjerning, tages alvorligt.

- Det er et virkeligt fantastisk måde at få fjernet hår på, for det er en yderst skånsom behandling, hvor hårsækkene ikke varmes unødvendigt højt op, og derved forårsager smerte, siger hun og fortsætter:

- Klassisk hårfjerning er kendt for at forårsage smerte, men med den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning, gør SHR-behandlingen smertefrit. Den kontrollerede opvarmning af det behandlede område og den høje frekvens gør, at jeg også fjerner finere, lysere og røde hår, i modsætning til de klassiske IPL og Diode lasere, som kun behandler mørke hår og med en temperatur på 70 grader. Med SHR er temperaturen kun på bare 40 til 45 grader, og det kan selvfølgelig mærkes på huden. På den gode måde, og stort set uden bivirkninger, siger Malinee Kristensen.

Malinee Kristensen tilbyder, som et af meget få steder i landet, behandling med SHR - super hair removel. Privatfoto
Annonce

Glidende behandling

Behandlingen ved hjælp af SHR er en glidende behandling, hvor håndstykket bevæges i optimeret hastighed henover det behandlede område.

Dette gør at huden opvarmes forsigtigt gennem melanin og stamceller ved brug af lav energi og en temperatur på bare 40-45 grader. Halvdelen af energien fra SHR går direkte i hårets pigment, og den anden halvdel absorberes af stamcellerne, der er ansvarlige for produktionen af hår i området.

- Der skal en række behandlinger til, men så er håret til sidst også væk. Og det kommer som udgangspunkt ikke tilbage, men der er dog tilfælde, hvor tingene ændrer sig, eksempelvis graviditet, overgangsalder, stærkt medicin/hormonmedicin i forbindelse med sygdom. Altså hvis der sker noget hormonelt med kroppen, kan håret vende tilbage, dog kun i reduceret omfang, og slet ikke i samme mængde, som før behandlingerne med SHR. Men så skal der bare et til to behandlinger til, så er hårene atter fjernet, forklarer hun.

Annonce

Behandle alle

Stort set alle steder på kroppen kan behandles med SHR.

- Det meget milde lys fjerner derfor hår på ømme steder, som områder med tynd hud, uden at du skal påregne smerte. Der anbefales en serie på 6-8 behandlinger med en mellemliggende periode på fire uger for et langvarigt resultat. Lysere og røde hår kan kræve en smule flere behandlinger, forklarer Malinee Kristensen.

SHR teknologien sætter ikke grænser for hvem, der kan få behandling. Normale IPL og Diode-lasere kan ikke behandle solbrændt eller mørk hud, men med SHR kan alle behandles.

Hos Malinee Fodpleje og Skønhed indledes behandling med SHR med en gratis konsultation om ønsker til forløbet.

- Jeg giver kyndig vejledning og grundig information om behandlingen. Det skaber størst tryghed, slutter Malinee Kristensen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce