Annonce
Trekantens Folkeblad

Sognefestival bliver under åben himmel

Gauerslund Sogn byder på den traditionsrige sognefestival. Foto: Mette Mørk
Der er færre arrangementer, og mange af dem bliver udendørs. Men årets Sognefestival er på trapperne. Og temaet er "Ud under åben himmel".
Annonce

Gauerslund: Det er en tradition, som fortsætter trods covid-19.

Men den lille virus sætter bestemt også præg på festivalen, for den danner grobund for årets emne: Ud under åben himmel.

- Sognefestivalen i Gauerslund Sogn er arrangeret af en bred gruppe i sognet, og vi er alle glade for temaet, Under åben himmel, fordi "himmel" både er den, vi ser over os, når vi er ude og kikker opad, og så er "himmel" også der, hvor Guds findes, siger Helle Lindholdt, der er sognepræst i Gauerslund Sogn.

- Det er oplevelser i byrummet og i naturen under åben himmel og det er arrangementer der peger på, at der er adgang til den åndelige dimension. Gud er ikke i en lukket himmel men i en åben, fortsætter hun.

Annonce

Forskellige tilbud

Sognefestivalen kommer da også rundt i krogene, og byder på forskellige oplevelser som koncerter, foredrag, byvandringer, gudstjenester med mere.

- Festivalens program indeholder lidt færre arrangementer i år, for det har da været udfordrende at planlægge i en tid, hvor vi ikke vidste, hvordan retningslinjerne for at mødes, ville være i Sognefestivalugen. Men vi er glade for programmet, siger hun.

Festivalen starter søndag 20. september, hvor der er Friluftsgudstjeneste med Aalborg Gospel Choir og kirkekoret ved Børkop Vandmølle klokken 11.

Den slutter en uge senere med gudstjeneste i Gauerslund kirke klokke 10 med efterfølgende afskedsreception for organist Anne Helene Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce