Annonce
Trekantens Folkeblad

Sognehus indvies på søndag

Bente Holm Normann Rasmussen og Bjarne Bro fra det nuværende menighedsråd. Billedet er taget før byggeriet gik i gang, og nu kan det helt nye menighedsråd byde indenfor til en udvidet sognehus i Gauerslund. Arkivfoto: Jørgen Flindt

Gauerslund: Søndag 22. november er der Åbent hus i Gauerslund Sognehus

For der står den tredje gren af sognehuset klar.

Gauerslund sognehus blev efter mange års diskussioner indviet 29. maj 2011, men siden er der løbet meget vand i åen. Der er kommet betydeligt flere nye sognebørn til, for området er i kraftig vækst, og sognehuset blev hurtigt for lille.

Annonce

- Sognehuset har siden dens indvielse øget kirkens aktiviteter. Vi har samtidig undervisning af juniorkonfirmander og konfirmander om eftermiddagen og det har skabt en del pladsproblemer, forklarer Verner Helwig Pedersen, der er sognepræst.

Derfor besluttede det nu afgående menighedsråd at udvide sognehuset med en tilbygning. Sognet fik godkendelse af Vejle provsti og Haderslev stift.

Den nye tilbygning står færdig en uge før afgående menighedsråds afgang 1. s. i advent, hvor det det nye menighedsråd tager over.

Det afgående menighedsråd er derfor - meget pasende - vært ved et Åbent Hus arrangement, dels i forlængelse af Gudstjenesten søndag 22. november klokken 12.15 - 13.00 og for andre mellem 13 og 14. Opdelingen skyldes Corona-restriktionerne.

- Der holdes en tale, serveres et glas vin og et stykke kage. Der rundvises i tilbygningen med guide og i afmålte grupper og med afstand. Mundbind er påkrævet når vi bevæger os rundt mellem hinanden, lyder det videre fra Verner Helwig Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantens Folkeblad

Nyt fra Vejle Kommune

Annonce