Annonce
Trekantens Folkeblad

Sommerkoncerter på Børkop Vandmølle selvom forsamlingsforbud ikke hæves

Jazzbandet Neanders spiller på Børkop Vandmølle søndag 16. august, selvom forsamlingsforbud ikke blev hævet til 200 personer fredag 8. august. PR-foto.
Annonce

Børkop: Mange af de traditionsrige sommerkoncerter på Børkop Vandmølle har været sat i bero på grund af coronakrisen. Men tingene ændrede sig med en delvis genåbning, og herefter gav bandet Rattle Snakes koncert på møllen søndag 9. august.

Og som det er nu fortsætter sommerkoncerterne med at blive gennemført i august og september med hensyntagen til retningslinierne fra Sundhedsstyrelsen og Politiet.

Og som Kulturministeriets retningslinjer foreskriver, må 500 publikummer være til stede til sommerkoncerterne, hvis samtlige, også personale og optrædende, vel og mærke kan sidde til bords eller optræde med behørig afstande.

Det er 26. år sommerkoncerterne finder sted på Børkop Vandmølle, og næste koncert vil finde sted søndag 16. august, hvor jazzbandet Neanders går på scenen.

Program for sommerkoncerter

- Søndag 16. august: Neanders

- Søndag 6. september: Sunset Alley

- Søndag 16. september: Paul Harrison Band

- Musikken begynder klokken 13 og er et samarbejde mellem Vejle Kommunes Kulturforvaltning, Børkop Vandmølle og Lions Club Børkop.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce