Annonce
Trekantens Folkeblad

Stigende antal smittede udskyder kunstudstilling for anden gang

K72s påskeudstilling var flyttet til efterårferien, men den er endnu engang udskudt. Privatfoto
Annonce

Gauerslund: Egentligt var det en påskeudstilling, der skulle afholdes i efterårsferien.

For Kunstforeningen K72 traditionelle påskeudstilling i Gauerslund Sognehus kunne ikke finde sted i påsken grundet situationen med covid-19.

Og derfor blev den flyttet til efterårsferien, men nu er den desværre også blevet aflyst. Eller nærmere udskudt.

- Det er med lige dele beklagelse, frustration og vemod at vi i bestyrelsen for K72 har truffet beslutning om, at vi desværre må aflyse vores planlagte efterårsudstilling i uge 42. Baggrunden herfor er naturligvis den samme, som betød at vi måtte aflyse påskeudstillingen: corona, lyder det fra Børge Myrup, der er formand for K72.

Dermed må de udstillende kunstnere atter vente med at udstille. Og foreningen må atter vente med at afholde noget, der ellers er blevet afholdt hvert år siden starten af 1970'erne.

Men grundet de stigende smittetal føler foreningen ikke, at det er rette tid til en udstilling.

- Vi er en lille forening, og vi går ikke konkurs, selv om vi må aflyse – mange andre frivillige foreninger er i en meget værre si

tuation end K72. Vi skal nok komme igen, forhåbentlig allerede til påske 2021 (1.-5. april, red). Om vores beslutning falder ind under "unødig bekymring" eller "rettidig omhu" kan man altid diskutere, men vi har valgt at betragte det som rettidig omhu, lyder det videre fra Børge Myrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce