Annonce
Trekantens Folkeblad

Sydbank støtter spejderne med 50.000 kroner

KFUM Spejderne i Børkop har fået en bålhytte, og senest har Sydbank Fonden støttet projektet med 50.000 kroner. Foto: Jørgen Flindt
Så står den klar. KFUM Spejderne i Børkop har nu en ny, stor bålhytte.

Børkop: Bålstedet er placeret i den ene ende af den store åbne træbygning. Over bålstedet, i taget, er der lavet udluftning.

Selvom børnene er utrolige seje og tager vejret, som det kommer, vil det nu give helt nye muligheder for os med bålhytten.

Per Budde, spejderleder

- Det var det sidste, vi manglede at få lavet, og det er på plads nu, så nu kan vi bruge stedet til dets formål, siger Per Budde, der er spejderleder.

Formålet er et sted, hvor spejderne i Børkop kan samles under tag - men stadig udenfor.Vi er spejdere, så vi vil jo helst være ude, men selvom børnene er utrolig seje og tager vejret, som det kommer, vil det nu give helt nye muligheder for os med bålhytten- Indtil nu har vi enten skulle være inde eller ude. Og vi er spejdere, så vi vil jo helst være ude, men selvom børnene er utroligt seje og tager vejret, som det kommer, vil det nu give helt nye muligheder for os med bålhytten, siger han.

Annonce

Støtte fra Sydbank

Ved den noget forsamlingsfattige indvielse af bålhytten var filialdirektør Claus Nielsen fra Sydbank Vejle dukket op.

For banken har støttet KFUM Spejderne Børkop med 50.000 kroner.

- Det er et fantastisk godt projekt, som vi meget gerne vil støtte. Vi støtter kulturelle og almene projekter, og det passer jo lige ind i det, for det er virkeligt noget, der kommer 75 spejdere til gode, sagde Claus Nielsen, da han overrakte beviset på 50.000 kroner.

Med støtten fra Sydbank er KFUM Spejderne Børkop nu helt i mål.

Ud over de 50.000 kroner fra Sydbank har Lokal- og Anlægsfonden støttet med 125.000 kroner, og Nordea Fonden med 30.000 kroner. Y's Men's Club i Vejle har doneret 25.000 kroner til projektet, Børkop Event Group har doneret 10.000 kroner, og desuden har en anonym privat person doneret 32.000 kroner.

KFUM Spejderne Børkop har ligeledes investeret 65.000 kroner af klubkassen.

Den nye bålhytte står klar nu, og den må - når spejderne ikke gør brug af den - som udgangspunkt gerne benyttes af andre, men man skal rydde op efter sig selv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantens Folkeblad

Nyt fra Vejle Kommune

Annonce