Annonce
Trekantens Folkeblad

Til foreningerne: Børkop Event Group deler penge kroner ud

Annonce

Børkop: Børkop Event Group har over en periode samlet lidt penge sammen, som eventarrangøren nu gerne vil dele ud af.

Børkop Event Group har igennem de seneste otte år afholdt 1-2 fester/arrangementer om året.

- Vi uddeler hvert år penge til de mange frivillige, der hjælper os med at afholde vores arrangementer. Det bliver til cirka 150.000 kroner årligt, som vi deler ud til de lokale foreninger, oplyser Børkop Event Group i en pressemeddelelse.

Det sker af flere omgange, og lige nu er der en pulje afsat på 50.000 kroner.

Står I og mangler penge til et projekt, en aktivitet, udvikling og lignende, så er der lige nu mulighed for at søge om penge hos Børkop Event Groups pulje på 50.000 kroner.

- Send os en kort ansøgning, hvor I fortæller lidt om jer selv, hvad I søger penge til, og hvor stort beløb I søger. Intet er for stort, og intet er for småt, så længe det skaber værdi hos børn og unge, lyder det fra Børkop Event Group.

Send ansøgningen til boerkopeventgroup@outlook.com senest den 15. maj 2020.

Børkop Event Group har til formål at støtte børn og unge, hovedsageligt i det gamle 7080 område. Det kommer f.eks. til gavn og glæde for lokale sociale, kulturelle klubber og foreninger.

Børkop Event Group lægger vægt på, at ansøgeren ønsker at skabe noget for børn og unge i lokalområdet. Det være sig udvikling af klubben/foreningen, redskaber/instrumenter ved udøvelse af aktiviteter, renovering og udsmykning af lokaler m.m. Aktiviteterne skal medvirke til at skabe udvikling og sammenhold.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce