Annonce
Trekantens Folkeblad

Traditionsrig påskeudstilling bliver til en efterårsudstilling

Mette Skov Mærsk var en af de kunstnere, der skulle have udstillet ved K72s påskeudstilling. Foto: Mette Mørk
I mange år har kunstforeningen K 72 afholdt stor påskeudstilling i Børkopområdet. Men i år må udstillingen vente til efteråret.
Annonce

Børkop: Kunstforeningen K72 påskeudstilling er efterhånden nærmest en tradition på linje med påsken selv.

Ok, det er måske at stramme vinklen, men udstillingen har fundet sted i snart 50 år, og det kommer den også til i år. Men ikke i påsken.

- Det kommer nok ikke som den store overraskelse for nogen, at bestyrelsen har truffet beslutning om at aflyse den kommende påskeudstilling 9.-13. april. Baggrunden herfor er naturligvis den alvorlige corona-situation. Det er vi selvfølgelig ærgerlige over, men situationens alvor taget i betragtning er aflysning af en kunstudstilling trods alt ikke verdens undergang, lyder det fra formanden for K72, Børge Myrup.

Herfra lægges i stedet op til, at påskeudstillingen bliver en efterårsudstilling, som efter planen så skal finde sted 10.-11. oktober og 17.-18. oktober.

Kunstforeningen vil forsøge at få de fem planlagte kunstnere til at udstille til efteråret. Der er tale om fem kvinder, og derfor havde titlen på påskeudstillingen også "Girlpower".

Der er tale om Mette Skov Mærsk, der beskriver sine værker som ”billedkunst med vild natur”. Yrsa Dunvad har sit eget atelier, "Underground", som ligger i Risskov. Karen Thomsen er fra København, men født i Hygum samt Margit og Marianne Engholm fra Middelfart, der er mor og datter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce