Annonce
Trekantens Folkeblad

Vejle Kommune retter misforståelse om mobil og fjernbetjent borgerservice

Den Mobile Borgerservice er indrettet med lift, så den også er let tilgængelig for kørestolsbrugere. PR-foto
Fra årsskiftet kan du ikke længere bruge den Fjernbetjente Borgerservice på bibliotekerne i de fire centerbyer, men den Mobile Borgerservice kommer fortsat en gang om ugen.
Annonce

Egtved/Give/Jelling/Børkop: Kender du forskel på en Mobile- og den Fjernbetjente Borgerservice? Hvis ikke du gør, er du ikke alene. Derfor har det givet anledning til misforståelser og almindelig forvirring, at det ene af disse tilbud fortsætter i 2020, mens det andet nedlægges.

Sådan skriver Vejle Kommune i en pressemeddelelse og uddyber, at sagen er den, at den Fjernbetjente Borgerservice inde på bibliotekerne i Egtved, Give, Jelling og Børkop nedlægges med udgangen af 2019. Men den Mobile Borgerservice, der er en specialindrettet bus, holder fortsat åbent en gang om ugen i de samme byer i det nye år.

- Vores medarbejdere i den Mobile Borgerservice har oplevet, at rigtig mange brugere tror, den skal nedlægges efter nytår. Derfor vil vi gerne understrege, at den fortsætter som hidtil, understreger Susanne Munk Conradsen, borgerservicechef i Vejle Kommune, i pressemeddelelsen.

Annonce

De fleste services

Den Mobile Borgerservice tilbyder de fleste af de services, man tidligere kun har kunnet bruge i kommunens administrationsbygning i Vejle. Det gælder for eksempel bestilling af sundhedskort, pas og kørekort samt hjælp til at søge boligstøtte.

Den Mobile Borgerservice fortsætter i 2020 og har følgende åbningstider: Børkop, tirsdag kl. 10-13, ved Markant, Ågade 6. Egtved, onsdag kl. 9-12, ved Roberthus, Tybovej 2. Give, torsdag kl. 9-12, ved Huset, Rådhusbakken 9. Jelling, torsdag kl. 13.30-16.30, ved Byens Hus, Møllegade 10.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce