Annonce
Turistavisen - DK

Blandt legeland, bowling og spillemaskiner: - Fantastisk med sådan et sted til dårligt vejr

9-årige Isabella vil gerne vinde platik-ølkruset. Hun smider en polet i, og der er gevinst. Bare ikke øllet. Hun vinder flere poletter, så hun er godt beskæftiget de næste minutter. Foto: Mads Dalegaard. Die neunjährige Isabella möchte gerne den Bierkrug aus Plastik gewinnen. Sie wirft die Spielmarke ein und gewinnt etwas. Nur nicht das Bier! Sie gewinnt mehrere Spielmarken, und damit ist sie in den nächsten Minuten gut beschäftigt. Foto: Mads Dalegaard
Når vejret ikke er til en tur til stranden, er det rart, at der findes et andet sted, hvor ungerne kan brænde krudt af. Det mener i hvert fald to fædre, der på en regnvejrsdag befinder sig i Beach Bowl.
Annonce

Søndervig: Hvor går man hen, når det står ned i stænger? Når det er sommerferie, og børnene skal aktiveres, så de kan få brændt noget krudt af? Jens Fritze fra Middelfart er ikke i tvivl. Så går turen til Beach Bowl.

- Det er lidt en nødløsning. Når vi er her, vil vi helst gerne være udenfor, men når vejret er dårligt, så kommer vi her. Ungerne er vilde med det, og så kan vi sidde og slappe lidt af i mellemtiden, siger han.

I øjeblikket besøger han sammen med sine to børn Lauritz og Isabella sin mor, der er fastboende i Søndervig.

- Det er fantastisk at have sådan et sted, hvor man kan gå hen, når der er dårligt vejr, siger han.

Beach Bowl

Adresse: Lodbergsvej 36 - 6950 Ringkøbing.

Åbningstider: Bowlingcenteret har åbent 10-22 på hverdage og 10-24 i weekender og helligdage.

Priser:

Adgang til bowlingcenteret:

Klokken 10-17: 120 kroner.

Efter klokken 17: 150 kroner.

Adgang til legeland:

50 kroner

Attraktioner: Det er muligt at bowle, spille på maskiner og være i legeland. Der er også restaurant og fitnesscenter.

Adresse: Lodbergsvej 36 – DK-6950 Ringkøbing.

Öffnungszeiten: Das Bowlingcenter hat werktags von 10-22 Uhr und an Wochenenden und Feiertagen von 10-24 Uhr geöffnet.

Preise:

Zugang zum Bowlingcenter:

10-17 Uhr: 120 DKK.

Nach 17 Uhr: 150 DKK.

Zugang zum Spielland:

50 DKK.

Attraktionen: Hier kann man bowlen, an den Maschinen spielen und ins Spielland gehen. Und es gibt auch ein Restaurant und ein Fitness-Studio.

Annonce

Isabella vil helst vinde

Imens far Jens snakker, så er Isabella stærkt optaget af en dreng, der putter poletter i en af Beach Bowls spilleautomater.

- Jeg står lige og kigger her. Det er spændende, og det er sjovt, når nogen vinder. Men jeg vandt ikke selv noget. Jeg kan godt lide at være her, siger hun.

- Den maskine, jeg synes, er sjovest, er den her. Der er flest penge i, så der kan man vinde mest. Jeg kan også godt lide den her. Der kan man vinde en øl, siger 9-årige Isabella, mens hun går hen til en spillemaskine, hvor der ganske rigtigt ligger en nøglering med en plastik-øl i.

- De fik en 20'er hver, som de kunne spille for. Men nu havde jeg lige seks kroner, så dem kunne de også få, siger Isabellas farmor Karen Fritze.

- Vi har været her mange gange før, og om vinteren er det et rigtig godt sted, siger hun, mens hun understreger, at selvom børnebørnene synes, det er sjovt, så håber hun på badevejr resten af ugen.

Annonce

Rart, når vejret er dårligt

Fra spilleautomaterne ved den ene side af de 12 bowlingbaner går turen til den anden side, hvor Beach Bowls legeland er. Eller i hvert fald hvor indgangen er. For legelandet strækker sig også ovenover banerne, så man kan se på keglespillet fra fugleperspektiv. I dag er der gang i hver eneste bane, så en konstant lyd af bowlingkugler, der rammer kegler, fylder hele rummet.

Hvert eneste bord med tilhørende stole er også fyldt op. Man behøver ikke engang kigge ud gennem glasdørene, før man ved, at det ikke er strandvejr ude på den anden side.

- Det er helt sikkert rart at have et sted, hvor sådan nogle størrelser her kan brænde krudt af, når vejret ikke er så godt, siger Troels Tornsberg fra Aarhus, mens han står med sine to drenge.

Det her er Isabellas yndlingsspillemaskine. - Der er flest penge, så her kan man vinde mest, siger hun. Foto: Mads Dalegaard. Dies ist Isabellas Lieblings-Spielmaschine. – In ihr ist am meisten Geld, deshalb kann man hier am meisten gewinnen, erklärt sie. Foto: Mads Dalegaard
Annonce

I radiobilerne med far

I øjeblikket er Troels Tornsberg i sine forældres sommerhus i Søndervig.

- Så vi har været her før. Når vejret er sådan her, er det god underholdning for drengene. De er vilde med det, siger han.

Samtidig sender han sin svoger Thomas afsted for at få fat i nogle mønter. Drengene vil gerne prøve legelandets radiobiler, og det koster en 10'er per tur. 4-årige Anker sidder allerede klar i det runde køretøj og venter utålmodigt. Det bliver kun værre, da en anden dreng får liv i sin radiobil.

Heldigvis lykkedes det for onkel Thomas at finde lidt mønter, og Anker sætter straks bilen i bevægelse. Han har forstået, at ved sådan nogle radiobiler gælder det altså om at køre ind i hinanden.

- Han kører stærkt ham storebror, bemærker onklen til 2-årige Viggo.

Og da Viggo er svær at holde væk fra banen, vælger far Troels at tage ham med på en tur. Så på den måde er det ikke kun ungerne, der brænder krudt af.

De 12 bowlingbaner er alle i brug på sådan en regnvejrsdag. Foto: Mads Dalegaard. An einem Regentag wie diesem sind alle 12 Bowlingbahnen in Betrieb. Foto: Mads Dalegaard
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce