Annonce
Benny Agerbo må trække i waders, når der skal høstes dunhammere til mad og likører hos Westjysk Smag. Foto: Johan Gadegaard
Turistavisen - DK

Der findes ikke ukrudt: Benny og Dorte vil servere dunhammere og mælkebøtter

Westjysk Smag har slået dørene op for en smagslaboratorium, hvor gæster kan komme og få en bid af de vilde - og lækre - råvarer, der findes lige uden for døren.
Annonce
  • Benny Agerbo må trække i waders, når der skal høstes dunhammere til mad og likører hos Westjysk Smag. Foto: Johan Gadegaard
  • De fleste vil nok forbinde smagen af mælkebøtte med den bitre smag i den hvide saft, men rødderne er delikate og har ikke den skarpe smag. Foto: Johan Gadegaard
  • Westjysk Smags produktion er gået fra små 20-liters tanke til nu at foregå i palletanke på 600 og 1000 liter, fortæller Dorte Agerbo. Foto: Johan Gadegaard
  • Voila! Baconomviklet dunhammer, rugbrød med ristet mælkebøtterod og stegt salat af mælkebøtteblade, skvalderkål, brændenælde og spansk kørvel. Foto: Johan Gadegaard

Mest læste

Turistavisen - DK

Genbrugsbutik er rykket i nye, mindre og ikke mindst varmere lokaler

Annonce
Turistavisen - DK

Vikingerne vågner fra deres vinterhi

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce