Annonce
Turistavisen - DK

En gang campingmutter altid campingmutter

Malene Hostrup Heien har overtaget sin campingplads midt i en corona-tid, hvr grænsen lige nu er lukket, men hun satser på danske gæster i år. Foto: Martin Ravn
Coronaen var endnu ikke nået til Danmark, da Malene Hostrup Heien skrev under på Henneby Camping. Hun har været forpagter på Børsmose Camping i 17 år, nu har hun fået sin egen.

Henne: - En gang campingmutter altid campingmutter, siger Malene Hostrup Heien.

Hun var 25 år, da hun med sin daværende kæreste, Martin Kjeller Pedersen, blev forpagter af den statsejede Børsmose Camping i 2003. Parforholdet holdt ikke længe, men det gjorde arbejdsfællesskabet, så parret drev campingpladsen sammen i alle årene, indtil pladsen blev solgt sidste år. Martin Kjeller Pedersen fortsætter forpagtningen under den ny ejer, og nu har Malene Hostrup Heien så købt sin egen campingplads.

Det meste af den lille, ny campingfamilie. Malene Hostrup Heien og kæresten Kåre Søndergaard Møller og hans tvillinger Rie og Kristian. Han har endnu en søn, og Malene har en søn, som ikke er med på billedet. Foto: Martin Ravn
Annonce

En livsstil

- Det er en livsstil. Menneskekontakten. Jeg er en campingmutter med hud og hår, det er det, jeg brænder for, siger hun.

Malene Hostrup Heien har købt Henneby Camping af Annette og Kent Mortensen, der kunne have haft 40 års jubilæum på pladsen i år, hvis de altså ikke havde solgt. Malene Hostrup Heien har overtaget campingpladsen fra 1. marts, pladsen er åbnet, og Kent Mortensen vil være med i hvert fald de første måneder, så han kan hjælpe den nye ejer godt i gang – og sige ordentligt farvel til de mange faste gæster.

Annonce

Midt i en coronatid

Du overtager midt i en corona-tid, hvordan er det?

- Vi håber da, at til gengæld for de tyskere, der ikke kan komme, at der vil komme flere danskere. Der er nok ikke mange, der tænker, de skal til Italien på ferie i år. Så håber jeg, at de i stedet tager på camping i Danmark.

Malene Hostrup Heien er flyttet ind i privatboligen, der er bygget sammen med campingpladsens reception. Hun bor sammen med kæresten Kåre Søndergaard Møller og deres sammenbragte børn.

Henneby Camping har 200 pladser.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce