Annonce
Turistavisen - DK

Et spændende hus med meget at byde på

Tre kvinder - et hus. Fra venstre er det Louise Tang Visgaard, Anette Taulo og Linda Stampe, der står bag Huset 22, som kan findes på Bredgade 22 i Skjern. Foto: Søren Palmelund
Tre i en - tre kvinder har lavet hver deres udstilling i Huset 22 og skabt en helhed.

Skjern: Det er ikke kun en butik, det er ikke kun et galleri, Huset 22 er meget mere.

Her er tre kreative sjæle gået sammen med hver deres butik i et hus.

Linda Stampe og Anette Taulo vil sælge deres egne malerier og andre ting, mens Louise Tang Visgaard vil sælge smykker og secondhand ting.

- Der er otte forskellige smykkemærker her. Secondhand-varerne er dyre mærker, som jeg finder i større byer og så køber, siger Louise Tang Visgaard.

Det er mest Louise Tang Visgaard, der vil stå i butikken, der vil holde åbent torsdag til lørdag, men Linda Stampe og Anette Taulo vil også være i butikken.

- Vi har knoklet for at nå frem til et flot resultat i de gamle hus, der har gemt på mange små hemmeligheder. Det repræsenterer os tre hver især og som et hus. Vi håber at folk bliver inspireret af at komme her. Her vil være nogle ting, som folk vil genkende, men der vil også være nogle nye ting, fortæller Linda Stampe.

- Vores malerier vil blive skiftet løbende, forklarer Anette Taulo.

De har fået hver deres rum til egne produkter. I det fjerde rum, fællesrummet, udstiller de alle tre. Det kan måske komme på tale, at gæsteudstillere vil komme forbi med deres produkter.

- Vi har også snakket om at lave små events og inspirationsaftner, men det er endnu på tegnebrættet, fortæller Linda Stampe.

Her er Anette Taulos rum, hvor der ikke bare er udstillet malerier, men også mange finurligheder. Foto: Søren Palmelund
I Huset 22 er der udstillet malerier, smykker, tøj og pynteting til hjemmet. Foto: Søren Palmelund
I Linda Stampes rum er der både udstillet malerier og keramik. Foto: Søren Palmelund
I det fællesrum udstiller alle tre kvinder. På sigt overvejer de at lave gæsteudstillinger i rummet. Foto: Søren Palmelund
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce