Annonce
Turistavisen - DK

Fjordgård har to sølvmedaljer og en udmærkelse med ind til denne sæson

Ib Skjærlund, vinbonde på Fjordgård i Kjelst, er glad for, at han igen kan træffe aftaler om rundvisninger og vinsmagninger. 2021 må gerne blive en god sæson. Både for druerne og for gæsterne.Ib Skjærlund, Winzer bei Fjordgård in Kjelst, freut sich, dass er jetzt wieder Anmeldungen für Führungen und Weinproben entgegennehmen kann. Er hofft, dass 2021 ein gutes Jahr wird, sowohl was die Trauben als auch was die Besucher angeht. Foto: Christine Aagaard-Kragh
Fjordgård i Kjelst byder gæsterne indenfor og udenfor. Ind for at se hvor vinen produceres, og ud for at se hvordan vinstokkene har det.

Kjelst: Ib Skjærlund er vinbonde og indehaver af Fjordgård i Kjelst. Han kan være stolt af, at slutningen på 2020 bød på flotte præmier til to af gårdens vine ved den internationale vinbedømmelseskonkurrence Piwi International Weinpreis.

Hvidvinen på Solaris 2019 og Rosé Cabernet Cortis 2019 opnåede begge sølvmedaljer ved konkurrencen, og hvidvinen fik desuden en særlig udmærkelse ved årets udgave af Dansk Vinskue. Rosévinen er næsten udsolgt, lyder meldingen fra Ib Skjærlund, som lokker med en mousserende æblevin som en af nyhederne på hylderne i år samt en hvid vermouth lavet på æblevin.

- Vi vil gerne introducere en vermouth-tradition, vi har fra et besøg i Argentina. Og da vermouth er genopstået som en trendy drik, er det måske lige tiden, siger Ib Skjærlund.

Annonce

Vingården Fjordgård i Kjelst har ikke kunnet holde så mange vinsmagninger og rundvisninger i det forgangne år på grund af corona, men i sommeren 2020 lagde flere danskere vejen forbi ejendommen, så vingården fik indhentet en del af det tabte fra forårets nedlukning.

Stedet holder åbent efter aftale.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce