Annonce
Turistavisen - DK

Jyllands Park Zoo glæder sig til at vise løverne frem

Jyllands Park Zoo er spændt på, hvordan det går, når løverne skal gå sammen i år. PR-foto
I slutningen af 2019 fik Jyllands Park Zoo en ny hanløve fra Odense Zoo. I februar fik han for første gang selskab af sine to løvinder. 2020 bliver året, hvor de nye løver skal gå sammen.

Haunstrup: - Vi har de seneste måneder arbejdet på at klargøre parken til publikum, og vi glæder os meget til at byde velkommen til alle fra nær og fjern i år, siger Ove Nordestgaard.

Hen over vinteren er der blevet arbejdet på flere nye tiltag for dyr og gæster. Der er lavet et nyt og større karakalanlæg, renoveret i minitivoliet, nyt legetårn og større hoppepude. Der er kommet en hel ny hjemmeside, og man vil se, at informationsskiltene omkring dyrene er blevet forbedret.

Søbjørneshowet er altid populært i Jyllands Park Zoo. PR-foto
Annonce

Ny løveflok i Jyllands Park Zoo

Jylland Park Zoo fik derudover en ny beboer i slutningen af 2019, en ny hanløve fra Odense Zoo, og i februar fik han for første gang selskab af sine to løvinder fra Borås Zoo i Sverige.

- Sammen skal de danne rammen om vores nye løveflok. De går ikke sammen endnu, da det kræver den rette kemi og masser af tålmodighed. Det skyldes, at sammensætning mellem løver til tider kan være voldsom. Hanløven er øverst i hierarkiet og skal derfor have sat hunløverne på plads. Omvendt kan hunløverne teste hanløvens styrke, og finder de ham for svag, kunne det resultere i, at de kunne slå ham ihjel, fortæller dyrepasser Jimmi Ladekjær.

Et par af dyrepasserne har været på trænerkursus og er begyndt at træne de nye løver, så man kan give gæsterne en masse oplevelser i sæson 2020.

Der er desuden kommet nye tider på fodring og præsentation af dyrene.

- Vi håber, at publikum vil støtte os med et besøg i år, hvor vi har været hårdt ramt af coronaen, siger Ove Nordestgaard.

I Jyllands Park Zoo er det muligt at komme helt tæt på dyrene. PR-foto
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce