Annonce
Turistavisen - DK

Kagebord på Fahl Kro - sucessen fortsætter i oktober

Også i oktober måned vil dr blive serveret vestjysk kagebord på Fahl Kro. Arkivfoto
Der vil være et stort udvalg af forskellige kager som lagkage, kringler, roulader, kærnemælkshorn, småkager og meget mere.

Fahl: Kroen bød for første gang på vestjysk kagebord i sommers. Det var en stor succes for alle med med en sød tand, så derfor afholdes der igen vestjysk kagebord i oktober måned.

Når I sætter jer til rette i de hyggelige stuer, er det som om tiden skrues tilbage til en svunden tid. Den gamle fjordkro er fra 1856, og har haft mange kroejere gennem tiden. I dag er kroen en del af Ringkøbing-Skjern Museum, og det er museumskok Ann Christine Jensen, der hver onsdag i oktober byder på vestjysk kagebord.

Der vil være et stort udvalg af forskellige kager som lagkage, kringler, roulader, kærnemælkshorn, småkager og meget mere. Sortimentet kan variere, men der er garanti for den gode smag. Og som noget nyt vil man i oktober måned kunne tage forskud på julestemningen og nyde varme æbleskiver. Kaffen, der serveres til, er ristet på det lokale “Hedekaffe”, og er man mere til te og varm kakao er det naturligvis også med.

Annonce

Skinner efterårssolen kan det også anbefales at sætte sig i kroens dejlige have.

Vil man være sikker på en plads, anbefaler vi, at man køber billetter på www.fahlkro.dk inden besøget. Men det er også muligt at købe billetter i døren, så længe der er ledige pladser.

Praktiske informationer

Dato: Alle onsdage i oktober. Kl. 13.00 - 15.00 

Pris: 135 kr. Børn under 12 år: 50 kr. 

Sted: Fahl Kro, Oblingvej 34, 6893 Hemmet


Det anbefales at købe billetter på www.fahlkro.dk inden besøget.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce