Annonce
Turistavisen - DK

Naturkraft: Mikkel og Pernille vil genstarte debatten om klima og bæredygtighed – og inviterer dig til at lege med

Mikkel Vinther Ebbesen og Pernille Borggaard fra Naturkraft har sammen med kollegerne arbejdet med at stable arrangementet Krydsfelt på benene.Mikkel Vinther Ebbesen und Pernille Borggaard von Naturkraft haben sich gemeinsam mit ihren Kollegen ins Zeug gelegt, um das Event Krydsfelt auf die Beine zu stellen. PR-foto
Det bliver én stor bland-selv slikbutik af spændende oplevelser, når oplevelsesparken Naturkraft i Ringkøbing er vært for Krydsfelt – et stort event over fire dage, som skal udfordre og underholde både børnefamilier og forskere, lokale og kunstnere.

Ringkøbing: Musikere, der spiller under vand. Et levende kunstværk af skrald. En skarp status på klimaet. Alt det og meget mere kan du og familien opleve, når Naturkraft i Ringkøbing inviterer til arrangementet Krydsfelt sidst i maj. Det bliver et mangfoldigt sammensurium af leg, debatter og workshops på tværs af temaer om natur, kultur og bæredygtighed og med kendte navne som Mads Langer og Thure Lindhardt på programmet.

Mikkel Vinther Ebbesen og Pernille Borggaard fra Naturkraft har sammen med kollegerne arbejdet med at stable det store arrangement på benene. Formålet er at ”genstarte” både Naturkraft og ikke mindst dagsordenen omkring klima og bæredygtighed.

Samtidig er det også en vigtig ting, at Krydsfelt er for alle – både på forskerniveau, men ikke mindst i ”gummistøvlehøjde”, som de kalder det. Især børnefamilier og unge håber de at se mange af.

Annonce

- Da vi åbnede sidste år, blev mange ting lavet om i sidste øjeblik på grund af corona, og åbningen gik fra at være planlagt som en folkefest til at blive mere for specielt inviterede, siger Pernille med tydelig ærgrelse.

Men hvad er Naturkraft egentlig, tænker du måske? Naturkraft er en oplevelsespark for både store og små, hvor man kan udforske naturens kræfter på spændende og inspirerende måder. Med Krydsfelt vil Naturkraft gerne understrege sin mission – nemlig at gøre den grønne omstilling håndgribelig i et hverdagsperspektiv.

- Hvis folk kan få bare én ting med herfra, som de har lyst til at gøre derhjemme, så er det et bidrag til den grønne omstilling, siger Pernille.

Krydsfelt bliver et mangfoldigt sammensurium af leg, debatter og workshops på tværs af temaer om natur, kultur og bæredygtighed.Krydsfelt wird eine bunte Mischung aus Spielaktivitäten, Debatten und Workshops zu diversen Themen rund um Natur, Kultur und Nachhaltigkeit. PR-foto

Hver dag på Krydsfelt er der debatter og workshops og ikke mindst masser af aktiviteter for børn. Man kan eksempelvis lave sin egen nøglering af plast fra havet, tage på CO2-ekspedition eller komme på madjagt med Micki fra Den Store Bagedyst.

Ideen med at udforske krydsfeltet mellem natur, kultur og videnskab er ikke tilfældig. I Naturkraft tror de på, at man ved at lade forskellige verdener mødes kan skabe en fremtid, som er mere helhedsorienteret og mere bæredygtig.

- Vi står over for at skulle skabe en ny fremtid. Vi har både brug for forskernes viden og faglighed, men vi har også brug for motivation til at gøre noget. Dér vil nogle måske blive ramt af musikeren, som fortæller om bæredygtighed gennem sange, og andre vil blive ramt af forskerens facts. Vi er jo hele mennesker, og det handler om både hjerne og hjerte, siger Mikkel.

Krydsfelt finder sted i Naturkraft fra 27.-30. maj – men oplevelsesparken er naturligvis også åben for gæster alle andre dage.

Krydsfelt

Krydsfelt finder sted i Naturkraft fra 27.-30. maj.

Krydsfelt er fire dage med leg, debatter og workshops i krydsfeltet mellem natur, videnskab og kultur.

Mød blandt andre Mads Langer, Micki Cheng og Thure Lindhardt.

Se mere og køb billet på naturkraft.dk, hvor du også kan se alle forholdsregler omkring covid-19.


Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce