Annonce
Turistavisen - DK

Ringkøbing: Kunsthåndværkere på gaden sommeren igennem

Mandage i ugerne 28 til 34 bliver V. Strandgade spærret af til kunsthåndværkermarked, men der vil også være kunsthåndværkere på Torvet og på havnen. Her foto kunsthåndværkermarked i 2020. Foto: Poul Osmundsen.
Der vil alle dage være kunsthåndværkere i gaderne i ugerne 28 til 34, dog ikke søndage. Mandage bliver V. Strandgade lukket, fortæller Lone Keilberg, initiativtager til kunsthåndværkermarkederne.

Ringkøbing:  I V. Strandgade, på Torvet og ved havnen vil der sommeren igennem være kunsthåndværkere.

- Vi vil igen sprede kunsthåndværkerne ud, så folk ikke samles få steder. Der vil være goder i V. Strandgade og på Torvet, mens kunsthåndværkerne på havnen vil være i handelsforeningens telte og i havnefogedens værksted, forklarer Lone Keilberg, initiativtager til kunsthåndværkermarkederne.

Der vil være kunsthåndværkere i Ringkøbings gader fra uge 28 til uge 34, fra mandag til lørdag.

Annonce

- Der vil være flest kunsthåndværkere på mandage, da lukker vi V. Strandgade, fortæller Lone Keilberg.

I forhold til sidste år er Grønnegade droppet, der kommer simpelthen for få folk igennem.

- Vi sætter heller ikke boderne fra 1700-talsfestivalen op i år, det ser ikke pænt ud, når der ikke er folk i dem udenfor åbningstid, påpeger Lone Keilberg.

Der er allerede kommet 30 bookinger på forskellige tidspunkter.

Lone Keilberg glæder sig over, at det ikke kun er lokale, men også kunsthåndværkere fra Aarhus og Kolding, der booker plads.

- De kommer jo fordi det rygtes, at det er godt at stå på gaderne i Ringkøbing, for turisterne køber varer. Byen er ved at få et godt ry som kunsthåndværkerby, både blandt turisterne og blandt danske kunsthåndværkere, siger Lone Keilberg.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce