Annonce
Køkkenchef på Restaurant Høfde4, Kristian K. Corell, bestilte en enkelt slags caviar hjem for at prøve det af i restauranten. Det blev så stor en succes, at der nu er tre typer af de små eksklusive fiskeæg på menukortet i Hvidbjerg.Der Küchenchef des Restaurant Høfde4, Kristian K. Corell, wollte versuchsweise eine Sorte Caviar anbieten. Der exklusive Fischrogen kam so gut an, dass inzwischen drei Sorten auf der Speisekarte in Hvidbjerg stehen. Foto: Christine Aagaard-Kragh
Turistavisen - DK

Så er der caviar på menuen i Hvidbjerg

På Restaurant Høfde4 i Hvidbjerg kan man nu kilde smagsløgene med en af verdens mest eksklusive spiser.
Annonce
  • Køkkenchef på Restaurant Høfde4, Kristian K. Corell, bestilte en enkelt slags caviar hjem for at prøve det af i restauranten. Det blev så stor en succes, at der nu er tre typer af de små eksklusive fiskeæg på menukortet i Hvidbjerg.Der Küchenchef des Restaurant Høfde4, Kristian K. Corell, wollte versuchsweise eine Sorte Caviar anbieten. Der exklusive Fischrogen kam so gut an, dass inzwischen drei Sorten auf der Speisekarte in Hvidbjerg stehen. Foto: Christine Aagaard-Kragh
  • Der er 15 gram caviar i hver lille dåse. De små fiskeæg serveres med blinis og rørt creme fraiche med purløg. Der kan naturligvis købes en særligt tilrettelagt champagnemenu til. Foto: Christine Aagaard-Kragh

Mest læste

Turistavisen - DK

Genbrugsbutik er rykket i nye, mindre og ikke mindst varmere lokaler

Annonce
Turistavisen - DK

Vikingerne vågner fra deres vinterhi

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce