På Restaurant Høfde4 i Hvidbjerg kan man nu kilde smagsløgene med en af verdens mest eksklusive spiser.
Copy link address
Christine Aagaard Kragh CAK@jv.dk
Annonce
Køkkenchef på Restaurant Høfde4, Kristian K. Corell, bestilte en enkelt slags caviar hjem for at prøve det af i restauranten. Det blev så stor en succes, at der nu er tre typer af de små eksklusive fiskeæg på menukortet i Hvidbjerg.Der Küchenchef des Restaurant Høfde4, Kristian K. Corell, wollte versuchsweise eine Sorte Caviar anbieten. Der exklusive Fischrogen kam so gut an, dass inzwischen drei Sorten auf der Speisekarte in Hvidbjerg stehen. Foto: Christine Aagaard-Kragh
Der er 15 gram caviar i hver lille dåse. De små fiskeæg serveres med blinis og rørt creme fraiche med purløg. Der kan naturligvis købes en særligt tilrettelagt champagnemenu til. Foto: Christine Aagaard-Kragh