Annonce
Turistavisen - DK

Tør du rappelle ned fra Lyngvig Fyr?

Udsigten fra Lyngvig Fyr er fantastisk, men det er spørgsmålet om man har syn for det, når man rappeller ned ad fyret. Foto: Ringkøbing-Skjern MuseumDie Aussicht von der Spitze des Lyngvig Fyr ist traumhaft, aber ob man beim Abseilen vom Leuchtturm den Blick dafür hat, ist fraglich. Foto: Ringkøbing-Skjern Museum
Kom tættere på Lyngvig Fyr end du nogensinde har været før, når Lyngvig Fyr i samarbejde med Team-nord rappeller ned fra et af Danmarks højest beliggende fyrtårne! Med vinden i håret, sommerfugle i maven og adrenalin i kroppen, oplever du det 38 meter høje fyrtårn helt tæt på!

Lyngvig : Det tager pusten fra de fleste, når de bestiger de 228 trappetrin der er op til toppen af Lyngvig Fyr. Men mon ikke, selv de mest hardcore lige skal trække vejret en ekstra gang, inden de gør klar til at rappelle ned igen?

For selvom turen ned ikke er 228 trin, så vil der alligevel være meget at opleve. Måske har man også tid til at nyde turen? Se ud over fjorden og havet. Måske tænke på dengang fyret skulle kalkes på en lignende måde. Men det har man nok ikke… I stedet kommer man ned med masser af energi og en oplevelse rigere.

Rappelling ned ad Lyngvig Fyr

Pris: 349 kr. pr. pers.

Deltagere skal være fyldt mindst 15 år. Alle deltagere under 18 år skal medbringe en tilladelse fra en værge.

Dato: 30. juni, 7., 14., 21., og 28. juli samt 4. august kl. 18.30, kl. 19.30 og kl. 20.30.

Billetter kan kun købes online via www.lyngvigfyr.dk

Sammen med Team-nord, der har mere end 15 års erfaring med Outdoor aktiviteter, kan alle vovehalse få en oplevelse ud over det sædvanlige! Det er kun deltagere, der må gå op i fyret under rappellingen. Ledsagere kan vente ved foden af fyret.

Annonce

Lyngvig Fyr set fra jorden

Ved foden af Lyngvig Fyr er der også masser at opleve! Om man lige har rappellet ned eller taget trapperne er der noget for alle. På den store naturlegeplads kan ungerne lege, de er ombord på et forlist skib, da naturlegepladsen er inspireret af omgivelserne og historien. I den hyggelige fyrmesterbolig findes en finurlig butik, udenfor er der både mulighed for at snuppe en historisk hotdog eller en lækker is.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce