Annonce
Turistavisen - DK

Tatovør har brugt den ekstra tid under nedlukning på at male

Tatovør Jesper Breum har under nedlukningen brugt tiden på at male, malerierne skal hænge i hans tatovør-studie i Ringkøbing. Foto: Johan Gadegaard.Tätowierer Jesper Breum hat die Zeit des Lockdowns zum Malen genutzt. Seine Gemälde wird er nun in seinem Tattoo-Studio in der Algade in Ringkøbing aufhängen. Foto: Johan Gadegaard
Som tatovør har Jesper Breum været nedlukket i lang tid på grund af coronarestriktioner. Den ekstra tid har han brugt på at male, malerier som skal hænge i hans tatovørstudie i Algade i Ringkøbing.

Ringkøbing: Jesper Breum har altid tegnet og malet. Det fik ham til at skifte jobbet som smed ud med jobbet som tatovør.

På grund af coronarestriktioner, hvor tatovørbutikken har været lukket, har Jesper Breum brugt noget af den ekstra tid på at male.

- Det har ikke kun været hjemmeskole, fortæller han med et smil.

Annonce

Han maler især med acryl-maling, men også med spray og Posca-tusser.

- Det er mest abstrakt, ud fra hvad jeg synes, men jeg maler også gerne noget til folk, der gerne vil have et maleri, der passer til deres øvrige malerier, fortæller Jesper Breum.

Tatovør Jesper Breum er også maler i den abstrakte afdeling. Malerierne er til salg i studiet. Foto: Johan Gadegaard.Tätowierer Jesper Breum ist auch im abstrakten Genre unterwegs. Seine Gemälde kann man in seinem Studio erwerben. Foto: Johan Gadegaard

Selvom det har været træls, at hans butik har været lukket, så er han glad for, at han har haft tid til at fordybe sig i maleriet.

- Jeg har da savnet arbejdet, men jeg har nydt at male. Jeg har en ide om, hvad det skal blive, men så udvikler det sig jo hen ad vejen. Nu har jeg fået lavet nogle stykker, som på skift vil blive hængt op her i tatovørbutikken. Jeg håber selvfølgelig, at jeg kan sælge nogle af dem, siger han.

Med genåbningen ved han godt, at han får travlt, for kunderne har stået og ventet på, at han igen kunne gå i gang med at pynte dem med tatoveringer.

Mange kunder

Tatovør-butikkens kunder kommer langvejs fra.

- Mange er selvfølgelig lokale, men jeg har også kunder fra Aarhus. Der er ikke en speciel kundegruppe, det er både unge og gamle, mænd og kvinder, der får sig en tatovering, påpeger Jesper Breum .

Han har flyttet sin forretning om i baggården, så Butik Hipi kunne få vinduesfacade ud mod Algade.

- Det har været fint nok, for der kommer ikke så mange strøgkunder ind for bare at ose, siger Jesper Breum .

Jesper Breum

34 år

Stammer fra Hvide Sande.

Uddannet smed.

Udlært hos en tatovør i Esbjerg.

Åbnede thINK Tattoo i Algade i Ringkøbing 2012.

Er kæreste med Pernille.

Har Ruben på ti år, Sofia på seks år og Ellie på fem år.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce