Annonce
Turistavisen - DK

Tatovering: Lyngvig Fyr gør mig glad

Tyske Tobias Backhaus savner Lyngvig Fyr. Nu har han fået fyret tatoveret på armen.Der deutsche Tobias Backhaus vermisst Lyngvig Fyr. Jetzt hat er sich den Leuchtturm als Tattoo auf den Arm stechen lassen. Privatfoto
Tyske Tobias Backhaus har været på ferier i Danmark, siden han var barn, og særligt ved den jyske vestkyst og Lyngvig Fyr. Nu har han fået fyret tatoveret på armen.

Lyngvig: “Denmark 56° 2'5 9,1" N 8° 6' 13.2" O” og en tegning af Lyngvig Fyr - sammen udgør det tyske Tobias Backhaus’ nye tatovering.

Men hvorfor vælger nogen at få tatoveret et fyrtårn på deres arm?

Tobias’ svar er kort og præcist:

Annonce

- Lyngvig Fyr gør mig glad!

Men med glæden følger også et savn, for ligesom størstedelen af sine landsmænd er udsigten til tur op til Lyngvig Fyrs udsigt meget langt væk.

Den er helt ny, Tobias Backhaus’ tatovering. Han fik den lavet og sendte med det samme et billede til Ringkøbing-Skjern Museum via Instagram, så museet kunne se fyret på hans arm.

Imponerende var den første tanke, dog hurtigt fulgt af undren: Hvorfor har du fået Lyngvig Fyr tatoveret på din arm?

Ellers er jeg ikke rigtig glad…

Tyske Tobias Backhaus har været på ferier i Danmark, siden han var barn, og særligt den jyske vestkyst og Lyngvig Fyr.

Tobias elsker fyret:

- Jeg elsker at stå oppe på platformen og bare nyde naturen. Ringkøbing Fjord på den ene side og Vesterhavet på den anden. Det smukke landskab, lyngen, alt er bare smukt, fortæller Tobias begejstret.

Tobias Backhaus elsker Vestjylland og Lyngvig Fyr. Han vil helst på besøg en gang om året, men corona har forhindret det.Tobias Backhaus liebt Westjütland und den Leuchtturm Lyngvig Fyr. Nach Möglichkeit kommt er einmal im Jahr hierher, doch Corona hat ihm einen Strich durch die Rechnung gemacht. Privatfoto

Helst vil han gerne besøge Danmark mindst én gang om året, for som han siger:

- Jeg skal være der (Danmark, red.) mindst en gang om året, ellers er jeg ikke rigtig glad.

Men grundet Corona har det ikke været muligt at besøge Danmark i et stykke tid. Nu håber Tobias, at han komme til Danmark til september.

Annonce

Besøg Lyngvig Fyr

For nogle uger siden kunne Lyngvig Fyr endelig igen invitere gæster til at stå på toppen af Vestjylland.

Lyngvig Fyr er åbent fredag til søndag samt helligdage, ligesom fyrmesterboligen med butik og take-away holder åbent.

Museet følger de til enhver tid gældende retningslinjer fra myndighederne i forhold til corona. Derfor er anbefalingen også, at man booker en billet inden sit besøg, da der er begrænset adgang/billetter på grund af Covid-19.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce