Annonce
forside

En skøn aften på Dayz Rømø Golf & Wellness

Juletræet pyntet af Rømø Børnehave Foto: Lars Detlef

Succes med "Kæresteaftener" på Dayz RGW er igen blevet startet op.

Annonce
Efter at der tidligere i år kom nye ejere til på Dayz RGW er der sket rigtigt meget - stedet er blevet langt mere familie og børnevenligt og appelerer nu virkeligt også til børnefamilierne der vil have et skønt ophold.

Der er dog også blevet holdt fast i nogle af de tidligere arrangementer, en af disse der igen er blevet vakt til live, er den tidligere så succesfulde "Kæresteaften" - aftenen blev afholdt igen første gang torsdag d. 1 december.

Direktør Ulrik Christensen fortæller til Skærbæk Avis at mere end 50 gæster valgte at nyde en lækker 3 retters menu inden de skulle ind i de 2600 overdådige kvadratmeter wellness med alt tænkelig luksus og med et utal af behandlingsmuligheder og kurbade.

Der var selvfølgelig også mulighed for kun at benytte sig af at komme i det flotte wellnesscenter, det havde yderligere ca 35 personer valgt.

Lækker 3 retters menu
Restaurantchef Tina Paulsen og hendes stab i køkkenet havde sammensat en virkelig lækker menu hvor der var kræset for alle detaljer. Gæsterne blev budt velkommen med et lifligt glas champagne og en rød rose til damerne, derefter blev der serveret 3 lækre retter hvor kvaliteten af maden var helt i top. 

Normalt plejer pris og kvalitet at følges ad - det var så ikke tilfældet torsdag aften på Dayz RGW - her var kvaliteten langt højere end hvad man kunne forvente for de 248 kr. som maden kostede.

Ikke kun kæresteaftener
Såvel restaurant som welnesscenter og de mange andre faciliteter der er på Dayz RGW er selvfølgelig også åbne på almindelige dage og bestemt ikke kun for de personer der bor på centeret, alle er velkomne til at benytte centeret understreger direktør Ulrik Christensen overfor Skærbæk Avis.

Og heldigvis er der kommet rigtigt godt gang i de mange faciliteter som findes på Dayz RGW fortsætter Ulrik Christensen.  Der afholdes alt lige fra de mindre møder til de helt store konferencer, ophold for klubhold i sportens verden, familiefester og selvfølgelig golfophold mv.

Rigtigt mange har også fået øjnene op for de lækre retter der serveres i Restaurant Ø,  og til meget overkommelige priser fortæller restaurantchef Tina Paulsen afslutningsvis til Skærbæk Avis.

Det er planen at der fremover skal afholdes kæresteaftener på Dayz RGW den første torsdag i hver måned.

Skærbæk Avis var inviteret til kæresteaften af Dayz RGW
Juletræet pyntet af Rømø Børnehave Foto: Lars Detlef

Golf, wellness og unik natur
Udsyn, udsigt og udgang til Nationalpark Vadehavet. Dayz Rømø har det hele. Her forenes storslået natur med luksuriøse omgivelser. Et bredt udvalg af aktiviteter for hele familien bl.a. golf, wellness og ikke mindst naturen som indbyder til vandreture, løb, mountainbikes, kitesurfing, drageflyvning og meget meget andet. Centerbygningen rummer faciliteter for alle aldre såsom 8 bowlingbaner, svømmebassin for både voksne og børn, fitness samt stort wellness-område med både inden- og udendørs faciliteter, bl.a. varme terapibade, fodmassagekanaler, spa-bade, saunaer, kurbade, tropisk regn, indianske svedekasser, saltvandsbassin, aroma dampbade og ikke mindst et stort afslapningsområde med hvilestole.

Her kan du nyde det gode liv med aktive sportsdage, forkælelse med et væld af wellness-tilbud og ikke mindst god mad og spændende oplevelser.
2600 kvm wellnesscenter på Dayz RGW Foto: Lars Detlef
2600 kvm wellnesscenter på Dayz RGW Foto: Lars Detlef
2600 kvm wellnesscenter på Dayz RGW Foto: Lars Detlef
2600 kvm wellnesscenter på Dayz RGW Foto: Lars Detlef
Risfromage med gløgg coulis, syltede kirsebær og lun klatkage Foto: Lars Detlef
Duet af gråand, med årstidens grøntsager, smørristede kartofler, syltet rødkål og appelsin/tranebær glace Foto: Lars Detlef
Råmarineret torskefilet med senneps/æble mayonnaise, spæde salater og ristet rugbrød Foto: Lars Detlef
Restaurant Ø på Dayz RGW Foto: Lars Detlef
Restaurantchef Tina Paulsen, Dayz RGW Foto: Lars Detlef
Restaurant Ø på Dayz RGW Foto: Lars Detlef
Restaurant Ø på Dayz RGW Foto: Lars Detlef
Direktør Ulrik Christensen, Dayz RGW Foto: Lars Detlef
Annonce