Annonce
forside

SKÆRBÆK: SEAT sender special Mii på gaden - se den hos OC-Biler

Bilkøberne i Danmark er fortsat begejstrerede for minibiler, men begynder i stigende grad at orientere sig mod de mere luksuriøse af slagsen.

Annonce

Det får nu SEAT til at sætte et begrænset antal af specialudgaven Mii Blanco på gaden med 9.500 kr. i rabat, så den eksklusive udgave af Mii kan erhverves fra 99.900 kr. - se den hos OC-Biler i Skærbæk

Det danske bilsalg slår forsat alle rekorder, og det er stadigvæk minibilerne, som topper listerne over de mest populære modeller. Samtidig oplever SEAT, at køberne igen begynder at kigge efter lidt mere komfort, design og hverdagsluksus, når den nye bil skal vælges. Det har fået forhandleren til at tage specialmodellen Mii Blanco hjem, som indeholder lidt mere luksus end de fleste.

- Engang rimede komfort og luksus ikke på minibiler. Det gør det nu. Vi oplever hver dag kunder, som bliver forbavset over, hvor meget plads og køreglæde en Mii egentlig kan tilbyde. Nu skubber vi så yderligere til kundernes forestiller om, hvad en minibil kan præstere med 5-dørs specialmodellen Mii Blanco, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT Danmark.

- Mii Blanco er lidt ud over det sædvandlige og indeholder blandt andet aircondition, læderbeklædt rat, navigationsforberedelse og 60 hk som standard samt fire års/80.000 km garanti. Køberne får ikke blot en driftsøkonomisk og luksuriøs bil, men også ubegrænset køreglæde og det nyeste og bedste sikkerhedsudstyr, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Høje forventninger til ny spansk-tysk model
SEAT Mii er tidligere blevet kåret som Årets Bil i Danmark og som den mest driftsøkonomiske af alle, så SEAT har høje forventninger til den nye spansk-tyske Mii Blanco-model.

- Vi har tidligere sendt specialmodeller af Mii på gaden, som vi har oplevet stor kundeinteresse omkring. Derfor har vi også høje forventninger til Mii Blanco, som vi endvidere har skåret 9.500 kr. af i forhold til listeprisen.

Dermed kan man erhverve sig denne specialmodel fra kun 99.900 kr. Da det er en eksklusiv specialmodel, har vi kun et begrænset antal, så det er først-til-mølle, siger Ove Christiansen fra OC-Biler i Skærbæk.

SEAT Mii Blanco special edition leveres endvidere med sorte 14” letmetalfælge, sortlakerede sidespejle, hvid soft farve og sorte sidestreamers.

Annonce