Annoncørbetalt indhold

Velkommen til 2020 og Samsung Galaxy S20 Ultra

Annonce

Hvert år udkommer en stribe af nye smartphones på markedet. Det har betydet en hård konkurrence mellem producenterne, og for dig har det resulteret i enestående teknologier. I år har Samsung lanceret den helt nye Samsung Galaxy S20 Ultra, som du kan læse meget mere om i denne artikel.

En af de helt store kvaliteter ved Samsung Galaxy S20 Ultra er det unikke kamera. Aldrig før har en smartphone haft så gode kameraegenskaber, men der er meget mere end det at fortælle om.

Et helt nyt niveau inden for smartphones

Samsung har længe været en af de helt store producenter af stærke smartphones spækket med ny teknologi. Det nyeste skud på stammen er Samsung Galaxy S20 Ultra, der er deres stærkeste smartphone til dato. Samsung S20 Ultra er en smartphone helt ud over det sædvanlige. Samsung siger selv, at et nyt årti kræver et nyt niveau, og det holder stik.

Kameraet rummer hele 108 MP i Samsung Galaxy S20 Ultra, og det overgår alle andre smartphones på markedet. Du kan ligeledes gøre brug af en 100 x zoomfunktion, 30 x knivskarp zoom og 3 x hybrid optisk zoom.

Er du vild med videoer på din smartphone, leverer Samsung S20 Ultra uden sammenligning den bedste kvalitet. I stedet for den klassiske 4K-opløsning har Samsung formået at fordoble kvaliteten. Samsung Galaxy S20 Ultra byder på intet mindre end 8K-opløsning, når du filmer dine favoritklip.

Et design, du ikke kan sige nej til

Samsung har en æstetisk sans, som for alvor kommer til udtryk i Samsung Galaxy S20 Ultra. Her får du et stramt design med en infinity-skærm. Skærmopløsningen måler hele 6,9” og kommer i en Quad HF+ 511 ppi-kvalitet, som den første nogensinde. Den innovative tilgang finder du også i selve skærmen med blandt andet fingeraftrykslæser i hele skærmen.

Hvis du drømmer om en smartphone, der lever hele dagen, er Samsung S20 Ultra det rette valg. Med et batteri, der leverer op til 5.000 mAh, kan du trygt gøre brug af alle de gode features hele dagen. Opladningen kan du foretage gennem trådløs lynopladning, batterideling med andre devices eller klassisk ledningsopladning.

Innovation og nytænkende teknologier får du masser af i Samsung S20 Ultra. Med Music Share kan du oprette forbindelse til en Bluetooth-parret mobil og afspille musik gennem højtaleren, som er tilsluttet. Du får også surroundlyd, ansigtsgenkendelse og meget andet.

Køb Samsung S20 Ultra

Når det kommer til prisen på Samsung Galaxy S20 Ultra, ligger den i den høje ende af prisspektret. Køber du den uden abonnement, kan du forvente at skulle slippe omkring 10.000 kroner. Men prisen taget i betragtning, får du den hidtil klogeste smartphone på markedet, der kan det hele.

Du kan også vælge en løsning, hvor du køber din Samsung S20 Ultra med abonnement. På den måde kan du fordele udgiften udover en længere periode. Det vil ofte være en billigere løsning i sidste ende, hvor du får et godt abonnement med i købet. Det gør dig fuldt køreklar til at tage din nye Samsung Galaxy S20 Ultra i brug.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.