Annoncørbetalt indhold

Lær dine børn at læse avis

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af lokaleaviser.dk

I dag er det næsten et særsyn, hvis et ungt menneske læser en avis. Uanset om det er på nettet eller i papirform er aviser ikke længere en hverdagsting for mange mennesker, og især de unge har svigtet de traditionelle aviser de senere år. De vælger i stedet at finde deres informationer på de sociale medier eller i grupper på nettet, hvor de kan finde viden om det, der nu engang interesserer dem.


For forældregenerationen og de ældre er avisen imidlertid en indgroet del af tilværelsen. I skolen fik vi lært, at det var vigtigt at læse avis, og set i lyset af, hvordan der i dag kan manipuleres med informationer og nyheder på nettet, så folk nogle gange får et helt skævt billede af virkeligheden, ja så er det stadig vigtigt at læse avis.


Vi vil opfordre dig til at lære dine børn at læse avis. Ved at læse den daglige avis får man ikke blot information om det, man vil vide noget om - men om alle mulige ting, der foregår i samfundet, kulturlivet og i forretningsverdenen. Det kan åbne ens øjne og give et videre udsyn, når man ikke blot får noget at vide om ens egne sfære.

Avisabonnement - måske en gaveidé?

Måske vil det være en idé for eksempel at give dine børn et Abonnement på JydskeVestkysten som gave? Avisen dækker hele landet med sin generelle sektion om danske nyheder og baggrundshistorier, men har derudover en lang række lokale redaktioner, så man får særlig indsigt i hvad der sker syd for Kongeåen - den gamle grænse til Sønderjylland, som er avisens særlige dækningsområde.


Med et abonnement som gave kan du vænne dine børn til den daglige avislæsning, og hvis du er heldig, ja så fortsætter de med at holde avisen, også når gaveabonnementet udløber. Eller de får lyst til at prøve en af de andre aviser, der udgives herhjemme.


En gang var der flere aviser i hver købstad - typisk en for hver af de store partier Venstre, Konservative og Socialdemokratiet. Man holdt avis efter partifarve og den politiske overbevisning, som man i øvrigt havde. I dag er antallet af aviser faldet betragteligt, og de fleste aviser i dag bekender sig ikke til et særligt politisk synspunkt. Undtagelser er for eksempel Skive Folkeblad, der stadig vedkender sig sit radikale ophav, men også de store landsdækkende aviser som Jyllands-Posten, Berlingske og Politiken har stadig en generel holdning, som afspejler det politiske ståsted, som de er udsprunget fra.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit