Annoncørbetalt indhold

Virksomhed i Faaborg? Få hjælp fra en lokal revisor

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af revision-plus.com

Hvis tørre tal ikke er din virksomheds kerneydelse, hvorfor så nørkle med bogføring selv? Tja, hvis du ikke har råd til en revisor eller kan få bevilget hjælp ad andre veje, er du selvfølgelig nødt til selv at stå for udarbejdelse af regnskaber. Men at gøre dette selv fjerner fokus fra produktudvikling, salg og andre opgaver, du måske hellere vil udføre. Så har du råd til revisor, så kan det svare sig at få én.


Brug alle aktuelle skattefradrag

Ønsker du at komme godt ud af det med Skat, hvor du betaler det, du skylder, men ikke mere end det, er det en revisor, du skal have i tale. De kan fx fortælle dig om fradrag, og hvordan at I kommer billigst gennem et generationsskifte. Udover at en revisor ved, hvilke regler du kan drage fordel af, er de også rare at have med inde over skat af en anden grund: De sikrer, at alt forløber efter bogen.


Hent hjælp til kapitalfremskaffelse

Har du en startup og står med behov for en revisor i Faaborg, kan det også være relevant, at du hos nogen med lidt erhvervsindsigt får rådgivning til fremskaffelse af kapital. Fx har revisorer og andre med erhvervsøkonomisk fagprofil ofte fingeren på pulsen, hvad gælder, hvordan du får investorer, fonde, banker og øvrige långivere til at tro på din virksomhed. Tro der resulterer i en form for penge.


Abonnement på hjælp fra revisor i Faaborg

Hjælp fra revisor kan du få på abonnement. Visse firmaer inden for revision tilbyder forskellige typer af abonnementer, fx et klassisk revisorabonnement med årsregnskab og revisorpåtegning. Eller et inkassoabonnement – så slipper du for selv at stå med den utaknemmelige og nogle gange pinefulde oplevelse, det er at følge en inkassosag til dørs. Du kan nemt vælge, hvad du vil have udført eksternt.


Har du råd til revisor? Så skulle du få ekstern hjælp til turnaround

Hvad end din virksomhed er i vækst eller befinder sig i en krisetid, så er det aldrig et dårligt tidspunkt at tage fat i en revisor. Måske kan de hjælpe dig med at udnytte din virksomheds potentiale eller med at få virksomheden på ret køl igen. Eller – hvis du tvivler på, om det giver mening at fortsætte din virksomhed – så kan du få hjælp til at vurdere, om en økonomisk turnaround kan lade sig gøre.

Har du råd til en revisor? Hvis ja, så få én. Måske kan saglig økonomisk rådgivning redde hele firmaet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit