Annonce
Ugeavisen Faaborg

Ægtepar vandt tre millioner: Gik tur med kuponen i pengekat på maven

Parret fra Faaborg-Midtfyn blev Lotto-millionær nummer 3522, oplyser Danske Spil. Arkivfoto: Michael Bager
Ægteparret, der ønsker at være anonyme, havde købt deres kupon hos Walthers Kiosk i Mellemgade.
Annonce

Faaborg: Et pensioneret ægtepar fra Faaborg-Midtfyn Kommune måtte gnide øjnene en ekstra gang, da de for nyligt som vanligt sad klar ved computeren for at tjekke Lotto-tallene fra trækningen aftenen før. Men den var god nok. Der var gevinst - et stor en af slagsen. De havde vundet 3.000.000 kroner.

- Vi har spillet med i virkelig mange år. Vi køber altid en kupon hver, og engang imellem køber vi også en til deling. Det er blevet en hyggelig tradition, at vi sidder der om søndagen og tjekker vores kuponer. Inden da får vi en lille snak om, hvad vi hver især ville gøre med pengene. Altså, det er jo lidt fjollet, for de ender jo i den fælles kasse. Men vi ser det lidt ligesom et spil. Det er bare aldrig sket før, at der har været et vinder, fortæller den kvindelige halvdel af parret i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Hun er i tresserne og vil gerne være anonym, oplyses det.

Vinderkuponen havde parret købt fælles.

- Det betyder simpelthen så meget for os. Vi går stadig rundt og er helt paf. Det er meget overvældende, siger parret, der i følge pressemeddelelsen har været igennem flere år med sygdom og økonomiske nedture.

Det var faktisk helt stressende. Vi turde jo ikke lade kuponen være alene hjemme, for tænk nu, hvis huset pludselig brændte. Omvendt turde vi heller ikke tage den med os i tasken, hvis nu vi skulle blive overfaldet.

Lotto-vinderne

Annonce

Bange for at forlade hjemmet

Der gik dog lige lidt tid, fra parret havde opdaget, at de stod med en vinderkupon, til de kunne få den i sikkerhed i banken.

- Det var faktisk helt stressende. Vi turde jo ikke lade kuponen være alene hjemme, for tænk nu, hvis huset pludselig brændte. Omvendt turde vi heller ikke tage den med os i tasken, hvis nu vi skulle blive overfaldet. Vi endte med at finde sådan en gammel pengekat, man kan gemme indenunder tøjet. Der puttede vi den i, så vi kunne komme ud og gå en tur. Man tænker jo de skøreste tanker, for selvfølgelig begynder ens hus jo ikke at brænde, siger parret.

De har to børn, som også kommer til at nyde godt at forældrenes store gevinst.

Parret har længe ønsket at flytte til noget mindre og nyere byggeri, så der ikke er så meget at holde.

- Så pengene kom simpelthen på det mest perfekte tidspunkt. Vi overvejer også, om vi skal skifte bilen ud. Men altså, vi har så mange muligheder nu og behøver ikke længere tænke over, hvordan vores økonomi ser ud i fremtiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce