Annonce
Ugeavisen Faaborg

100 årsdag fejres med dobbeltfest i Ulbølle

Det forlyder, at ”John Mogensen” kommer forbi og giver en sang eller to. Pressebillede
3. december 1919 blev Ulbølle Forsamlingshus indviet, og fejringen af de 100 år går ikke stille af sig.
Annonce

Ulbølle: - Vi fejrer vores jubilar med en reception på selve dagen, tirsdag 3. december. Her er alle velkomne, siger Bent Rasmussen, der er kasserer både i forsamlingshusets bestyrelse og i Støtteforeningen for Ulbølle Forsamlingshus i en pressemeddelelse om festlighederne.

Lørdagen efter, 7. december, er der lagt op til stor fest. Her bliver der serveret en tre retters menu, som Restaurant Resumé leverer.

- Vi besluttede at ”gå til lommerne”, og derfor er hele aftenen med menu, drikkevarer og underholdning med i prisen, understreger formanden for forsamlingshusets bestyrelse, Poul Muss, som tilføjer, at på den måde vil forsamlingshuset give noget til alle de mennesker, der bakker op om huset.

Under jubilæumsmiddagen spiller den lokale musiker, Tommy Hansen, og han fortsætter med at spille op til dans. Det forlyder, at ”John Mogensen” kommer forbi og giver en sang eller to.

Når Ulbølle Forsamlingshus har valgt at give tilskud til jubilæumsfesten, er forklaringen, at huset bliver flittigt brugt året rundt.

- Vi har 50 bankoaftener, 10 folkekøkkener og 20 kortspilsaftener, som Støtteforeningen afholder. Desuden er der udlejninger af huset omkring 60 gange om året, opregner Bent Rasmussen.

Overskuddet fra udlejningerne og Støtteforeningens arrangementer er også gået til forbedringer og renoveringer, blandt andet isolering og nyt gulv i den lille stue og et nyt, sænket loft med højttalere i salen. Det giver god akustik. Både sal og indgangspartiet er malet, ligesom der er opsat udendørslamper.

En sidste fornyelse til forsamlingshuset, nemlig ny hoveddør, er bestilt og lovet færdig til jubilæet.

Men der er også planer for fremtiden. Et nyt gulv i den store sal og en renovering af husets udvendige murværk. Længere ude i fremtiden er der planer om en flisebelagt, overdækket terrasse i haven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce