Annonce
Ugeavisen Faaborg

100.000 har allerede set ”Madklubben” - du kan også nå det og få et godt grin

Med Stine Ekblad, Kirsten Lehfeldt og Kirsten Olesen i hovedrollerne i ”Madklubben” er man mindst sikret gode skuespilpræstationer. Anmelderne siger, vi får meget mere. Pressefoto
Annonce

Faaborg: Med Kirsten Olesen, Kirsten Lehfeldt og Stina Ekblad i de bærende roller ved man, at der i hvert fald venter store skuespilpræstationer i den nye danske fim ”Madklubben”.

Anmelderne skriver, at filmen giver mere end det, fx skriver Monica Krog-Meyer, at instruktøren lykkes med at huske publikum på, at det aldrig er for sent, ligegyldigt hvor gammel man er.

"Jeg spår, den bliver årets julefilm", skriver hun.

På meget få dage så 100.000 danskere filmen – du har mulighed for at blive en af de næste 100.000, da Heliosbiografen viser den i sin store sal hele ugen frem til torsdag 3. december.

Torsdag kan du se den klokken 14, til gengæld er der ingen aftenforestilling.

Da viger det store lærrred for en koncert med violinisten David Garrett. Helios viser en optagelse fra Arena di Verona, hvor giver sine fortolkninger af hits som “Purple Rain” og “Hey Jude” og sine arrangementer af klassiske værker som Beethovens femte symfoni og “Clair de Lune ”af Debussy.


Den Faaborg-baserede kvintet glæder sig til at få reaktioner på sin nye musik, der er skrevet af gruppens medlemmer og spænder fra latininspirerede numre over blues til heavyrock-inspirerede kompositioner.

Fra artiklen


I denne uge kan du også se den max-anmeldte ”Gud eksisterer – hendes navn er Petrunya” . Fx skriver Jannie Dahl Astrup i ”Soundvenue”: "Debutanten Zorica Nushevas naturlige spil og knastøre humor er underspillet til perfektion og biografbilletten værd i sig selv."

Lucia og Oscar spilles af Ella Testa Kusk og Bertil Smith. Resten af rollelisten i årets store julefilm bugner med klassiske danske skuespillere som Ulf Pilgaard og Henning Jensen. Foto: Martin Dam

Lørdag eftermiddag viser biografen dokumentaren om Lukas Graham, og søndag eftermiddag starter julen for alvor i Helios med den danske familiefilm ”Jagten på Kong Vinters krystal.” Filmen byder på familieunderholdning med samme magiske opbygning af det eventyrlige univers og originale tanker som en Harry Potter-film.

Fra mandag kan du i den lille sal se ”'Søstrene Gusmãos usynlige liv” fra 1950’ernes Brasilien, hvor kvinders muligheder i et dybt patriarkalsk samfund er begrænsede. Sydamerikansk melodrama forude!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce