Annonce
Ugeavisen Faaborg

16 kandidater til menighedsrådsvalget

I forbindelse med valget takker Erik Buch af efter 28 år i menighedsrådet. Hans sidste store opgave bliver at lede valget af det kommende råd. Arkivfoto: Tim Kildeborg Jensen
Sognebørnene i Faaborg får tre lister og 16 kandidater at vælge imellem, når der den 17. november er valg til menighedsrådet.
Annonce

Faaborg: Det er mange år siden, der sidst var kampvalg om at komme med i menighedsrådet i Faaborg. Men den store interesse for - og debat om - Lyngvild-udstillingen i kirken har givet afkast i form af en markant større interesse for at få indflydelse på det kirkelige arbejde.

Sognebørnene i Faaborg får hele tre lister at vælge imellem, når der tirsdag 17. november er valg til menighedsrådet.

Selve valghandlingen foregår i Det Nye Hospital, Kirkestræde 11, imellem klokken 9.00 og 20.00. Men det er også muligt at brevstemme, og det kan man fra 3. november frem til 11. november.

Alle stemmeberettigede vil få tilsendt et valgkort til deres private e-boks.

Stemmeoptællingen vil foregå på den måde, at der først tælles op, hvor mange stemmer hver af de tre lister har fået (både listestemmer og personlige stemmer). Det afgør så, hvor mange pladser hver liste er berettiget til i det nye menighedsråd med i alt 10 medlemmer.

Herefter er det antallet af personlige stemmer, der afgør, hvilke af kandidaterne på listerne, der bliver valgt ind.

- Så det har ingen betydning, hvilken placering man har på listen - alle kandidater er helt sideordnede, understreger valgbestyrer Erik Buch.

De tre lister

Liste 1: Menighedslisten - Tradition & Fornyelse

Annette Jørgensen, Thomas Patrick Ingemansen, Lars Dibbern, Pia Winther Tribler, Søren Christian Theilade, Frank Dibbern, Carsten Seindal Eilertzen, Lis Kamilla Hovgaard Andersen, Andreas Munch Møller, Hanne Albrechtsen, Bernard Jeanlug Giuchou Poulard.

Liste 2: Faaborg-listen

Palle Hovgaard Jørgensen, Bjarne Herhold, Bjarne John Lundt, Ruth Ellen Jensen.

Liste 3: Helligåndskirken

Christiane Ejgod

Ingen af listerne har indgået valgforbund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce