Annonce
Ugeavisen Faaborg

24 buketter til hospice: Thomas Christensen bruger sparepengene på juleglæde

Sådan så det ud, da Thomas Christensen hentede de mange buketter. Foto: Westergård Blomster
Annonce

Korinth: Julen handler på mange måder om at sprede glæde, og en af dem, der er rigtig god til det, er 31-årige Thomas Christensen fra Korinth.

Det seneste par år har han brugt sine sparepenge op mod jul til forskellige godgørende tiltag, der alle har til formål at sprede glæde blandt modtagerne.

Han har blandt andet leveret bamser til børnehospitalet på OUH, delt roser ud i gågaden i Odense, overdraget sin julebonus til værestedet Reden i Odense mm.

For et par uger siden var han så inde ved Hanne Andersen i Westergård Blomster i Faaborg for at bestille 24 buketter, som han nu har delt ud på hospice i henholdsvis Odense og Svendborg.

Buketterne er købt for de penge, Thomas Christensen tidligere i år fik tilbage i skat. Desuden delte Thomas Christensen også bamser og børnebøger ud på børnehospitalet.

- Jeg synes, det er rart at vide, at man giver noget videre. Jeg kunne selvfølgelig også bare give pengene til organisationer, men jeg synes, det er rart at vide, at alle pengene går til dem, der modtager dem, lyder det fra den ydmyge godgører.

- Det er jo bestemt ikke noget, jeg gør for at få omtale. Jeg kan bare godt lide at gøre folk glade, siger han.

Til daglig arbejder han som logistikmedarbejder i Ikea, er frivillig biografdirektør og operatør i Korinth Kulturhus og esports-træner.

Desuden står han for andet år i træk bag et juleaftensarrangement i Korinth Kulturhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce