Annonce
Ugeavisen Faaborg

35.000 i fondsstøtte: Beboerforening i Faldsled på vej med ny flagallé

Faldsled-beboerne kan snart glæde sig over en flagallé med 30 flag takket være Energi Fyns fonde. Arkivfoto
Flagalléen er støttet med 35.000 kroner fra Energi Fyns to fonde.

Faldsled: Snart kan der flages gennem Faldsled, når der skal fejres sølvbryllupper, runde fødselsdage, når der er byfest eller andre festlige lejligheder.

Faldsled Beboerforening er nemlig blevet tilgodeset med 35.000 kroner fra Energi Fyns to fonde, og pengene skal bruges til at supplere beboerforeningens samling af flag, så der bliver tale om en ordentlig flagallé.

- Vi har i forvejen otte flag, og vi har været ude at få tilbud på yderligere 22 flag, så vi når op på i alt 30. Og det skal kunne lade sig gøre inden for den økonomi, vi har nu, fortæller Felix Pedersen, som er sekretær i beboerforeningen.

Annonce

Planen er, at flagalléen kan opstilles i den nordlige side af vejen fra byport til byport med cirka 70-80 meters afstand imellem, oplyser Felix Pedersen, som dog stadig afventer svar på ansøgningen om tilladelse til opsætning hos kommunen.

- Og så skal vi have nedsat en gruppe i regi af beboerforeningen, som vil være med til at sætte flagene op og tage dem ned igen, når nogen har bestilt flagalléen, oplyser Felix Pedersen.


Vi har i forvejen otte flag, og vi har været ude at få tilbud på yderligere 22 flag, så vi når op på i alt 30. Og det skal kunne lade sig gøre inden for den økonomi, vi har nu.

Felix Pedersen, Faldsled Beboerforening
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Blum & Haugaard klar med første koncert efter ufrivillig coronapause: - At dele musikken med publikum er en forudsætning for vores musik og liv

Annonce