Annonce
Ugeavisen Faaborg

50 år med banko i Nr. Broby fejres med ekstra flotte præmier

Næsten uafbrudt i 50 år har søndag aften været bankodag i Nr. Broby. Arkivfoto
Annonce

Nr. Broby: Søndag 17. november klokken 18.45 holdes der sædvanen tro bankospil i Nr. Broby Hallen.

Det er næsten på 50-årsdagen for stiftelsen af Nørre Broby Støtteforening. Og dermed har der - i næsten uafbrudt linje - i 50 år været holdt bankospil søndag aften.

Derfor vil der ved spillet 17. november være dobbelt så flotte præmier som vanligt at dyste om og med 50 trækninger på kontrolkuponerne om yderligere en lille overraskelse til de mange gæster, som møder op, lyder det.

- Bankospillene har både været godt for gæsterne og for foreningerne, der har modtaget store og uundværlige tilskud gennem tiden, og endelig har de været med til at sætte Nørre Broby på Fyns-kortet, lyder det i en pressemeddelelse fra Støtteforeningen.

For 50 år siden var hallen endnu ikke bygget færdig, og bankospillene foregik i forsamlingshuset, ud gennem forgangen og ind i den lille sal, hvor der i dag er cafeteria. Det var før mikrofoner og forstærkeres tid, og i stedet var placeret tre mænd ved dørene, som råbte numrene videre.

I starten hjalp alle mand til hver søndag. I dag er der 50 frivillige, der hjælper til på skift, sådan at hver hjælper i gennemsnit hjælper til hver fjerde søndag. Førhen blev der kørt ud til lokale leverandører i private biler for at hente bidrag ind til gevinster.

Støtteforeningens formål har altid været at støtte ungdommen til at blive en del af det aktive foreningsliv i Nørre Broby, og det er hvert år lykkedes at bidrage med pæne beløb. Det har været en stor glæde at kunne hjælpe økonomisk, lyder det fra foreningen.

Det håber foreningen at kunne blive ved med.

- Så mød op spil med, lyder opfordringen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Ugeavisen Faaborg

Vinderen er fundet

Ugeavisen Faaborg

Aktiv herre fylder rundt

Annonce