Annonce
Ugeavisen Faaborg

Aftentur med galloway, gøgeurter og de nattergale i Skånemosen

Måske får deltagerne lov til at lytte til nattergalen, når der er udflugt til Skånemosen. Pressefoto

Faaborg-Midtfyn: Danmarks Naturfredningsforening i Faaborg-Midtfyn inviterer i samarbejde med lodsejer Mogens Kristoffersen på en aftentur i Skånemosen i Haastrup tirsdag den 1. juni kl. 19.30.

Mødestedet er nærved Skånemosegyden 10, 5600 Faaborg.

Mogens vil fortælle, hvad det indebærer af både glæder og besværligheder at holde kvæg som naturplejere med alle de regler, der er på området. Det er ikke ukompliceret at være kvægavler i en coronatid og en tid, hvor plantebøffer er hot stuff.

Annonce

Mogens modtog i 2015 DN´s naturplejepris for fremragende naturpleje i Skånemosen, som efter en omfattende naturgenopretning, forestået af Faaborg-Midtfyn Kommunes biolog Kasper Nowack, igen kunne vise sine naturkvaliteter frem. En naturperle helt uden MTB-spor og bålhytter.

- På årets første sommeraften skal vi nyde synet af galloway køerne på folden, dufte til mosens fugtige vegetation, lytte til nattergalene, føle naturens storhed og forundres over de fredede majgøgeurter. Tag en friaften fra TV og mobilen. Nyd en aften i godt selskab med de naturglade – måske i gummistøvler – eller vandresko, lyder det.

Vi følges ad på en rundtur og nyder sammen en forfriskning ved afslutningen ved 21.30-tiden.

Ikke en tur for gangbesværede. Hunde må gerne blive hjemme.

Tilmelding til faaborg-midtfyn@dn.dk eller mobil: 81441146 senest den 30. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Bryllup

Annonce