Annonce
Ugeavisen Faaborg

Akustikken får et løft i Katterød Forsamlingshus

Arbejdet har været i gang de sidste 14 dage, og nu venter "katterødderne" bare på igen at kunne samles, så det hele kan testes af. Privatfoto
Med hjælp fra Jem & Fix’ kampagne ”I fixer, vi støtter” og Diernæs Lokalråd har akustikken i forsamlingshuset nu fået en væsentlig opgradering.
Annonce

Katterød: Folkene bag forsamlingshuset i Katterød har længe haft et ønske om at gøre noget ved akustikken i den store sal, som blandt andet bruges til spiseaftener, loppemarkeder og andre arrangementer.

Den dårlige akustik var blandt andet en udfordring for byens ældste borgere, når alle er samlet i huset.

Coronavirussen blev dog en hindring, og projektet blev udskudt, indtil det igen var ok at være samlet omkring et fælles stykke arbejde.

De sidste 14 dage har ”katterødderne” så arbejdet på projektet i den store sal.

Arbejdet blev en realitet ved hjælp af midler fra Jem & Fix’ ”I fixer, vi støtter”-pulje, som gik til lægter og lister. 11.200 tikkede ind fra Jem & Fix, mens 4000 kroner fra Diernæs Lokalråd gik til akustikstof og måtter.

Udover arbejdet med at forbedre akustikken, er hele salen blevet malet, og der er kommet lamper op, som passer til stilen.

- Det er utroligt, hvilket løft det har givet rummet. Nu er det spændende at få arrangeret den næste spiseaften og høre, om akustikken er blevet meget bedre. Så nu venter vi på, at vi må samles mere end 50 personer igen. Vi takker meget for støtten, ellers ville det ikke have været muligt, lyder det i en pressemeddelelse.

Sådan ser det færdige resultat ud. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Kom til KOL-kor i Faaborg

Ugeavisen Faaborg

Kirketider

Annonce