Annonce
Ugeavisen Faaborg

Apoteker på vej med nyt butikskoncept i Faaborg

- Jeg får mange ideer, men jeg er ikke særlig god til at få dem eksekveret. Det er mit personale heldigvis, siger Sten Grønved, der inden længe slår dørene op til "Løvens Hule". Foto: Maria Retoft Pedersen
Sten Grønved barsler med ny butik med mærkevarer inden for personlig pleje såsom hårpleje og kosmetik. "Løvens hule" forventes at åbne i løbet af maj.
Annonce

Faaborg: Hvis nysgerrige forbipasserende har lagt mærke til, at der sker noget i lokalerne ved siden af Faaborg Løve Apotek i Herregårdscenteret, så er de ikke helt forkert på den. Her har apoteker Sten Grønved lejet sig ind og er ved at indrette et butikslokale, der skal rumme "Løvens Hule". En konceptbutik med mærkevarer inden for personlig pleje.

- Konceptet ligger ikke helt fast endnu, men det er inspireret af "Normal"-kæden, hvor man kan købe mærkevarer til en fornuftig pris. Sortimentet adskiller sig fra apotekets. På apoteket er vi underlagt nogle myndighedskrav, som gør, at vi er begrænset i sortimentet, og jeg synes, det kunne være sjovt at afprøve nogle nye produkttyper, siger Sten Grønved.

Ud over det faste varesortiment, vil der også være såkaldte "palle-varer", for eksemepel restpartier eller sæsonbetonede varer.

Butikken får eget cvr-nummer, og det er Sten Grønved, der står som personlig ejer. Med navnet "Løvens Hule" bliver butikken en del af Sten Grønveds "løve-familie" med Faaborg Pharma og Faaborg Løve Apotek.

- Jeg elsker at udvikle. Det er mine vitaminer. Faaborg Pharma startede også som sådan et hobbyprojekt, og nu er der 13 ansatte. Så nu må vi se, hvor det her bærer hen, griner Sten Grønved.

Der bliver adgang til butikslokalet fra apoteket, men "Løvens Hule" får egen kasse og personale. En fuldtidsstilling er allerede slået op, og derefter skal der findes en efterlønner og et par unge mennesker, der kan hjælpe til blandt andet i ferier.

Butikslokalet er på omkring 35 kvadratmeter og indeholder også et behandlerrum. Tanken er, at apotekets medarbejdere kan bruge lokalet, når de giver influenzavacciner eller holder medicinsamtaler.

- Men det kunne da også være, at der er en behandler, det havde lyst til at holde til her, siger Sten Grønved, der håber, at han med det nye koncept kan tiltrække en bredere målgruppe.

- Der er allerede bestilt de første 300 varenumre hjem. Næste skridt bliver at få ansat den person, der skal være med til at finpudse konceptet og få det eksekveret, siger Sten Grønved.

På apoteket er vi underlagt nogle myndighedskrav, som gør, at vi er begrænset i sortimentet, og jeg synes, det kunne være sjovt at afprøve nogle nye produkttyper.

Sten Grønved, apoteker

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Kirketider

Ugeavisen Faaborg

Aftensang ved skovsøen

Annonce