Annonce
Ugeavisen Faaborg

Bedre virksomhedsservice: Erhvervsråd køber sig ind på kommunal konsulent

Kommunens erhvervskonsulent, Klaus Juul Jensen, får nu også nogle opgaver for Faaborg Erhvervsråd. Arkivfoto: Faaborg-Midtfyn Kommune.
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd har netop skrevet under på en samarbejdsaftale med Faaborg-Midtfyn Kommune, der betyder, at erhvervskonsulent Klaus Juul Jensen fra november skal bruge 20 procent af sin arbejdstid for Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd. Det skriver erhvervsrådet i sit nyhedsbrev.

Planen er, at Klaus Juul Jensen det meste af tiden skal ud og besøge virksomheder og understøtte erhvervsrådets virksomhedsservice, imens der også er et par timers administrativt arbejde hver uge.

- Vi vil gerne styrke erhvervslivet i kommunen, og samarbejdet gør, at vi kommer i en endnu tættere dialog med kommunen og kan samarbejde omkring indsatsen for erhvervslivet, fortæller formand for erhvervsrådet, Johnny Poulsen.

Håbet er, at der fremover bliver økonomi til at gå op til halv tid.


...samarbejdet gør, at vi kommer i en endnu tættere dialog med kommunen og kan samarbejde omkring indsatsen for erhvervslivet.

Johnny Poulsen


Som en del af aftalen med Faaborg-Midtfyn Kommune, er det lovet, at når og hvis erhvervsrådet køber sig ind på 50 procent af en stilling, vil kommunen ansætte en ekstra erhvervskonsulent.

- Det er vores mål at komme dertil, fordi vi så både kan sikre vores medlemmer en bedre service og på sigt bane vejen for, at der kommer endnu en konsulent i kommunen. Samarbejdet her bringer os tættere på de kommunale beslutninger og muligheder, siger Johnny Poulsen.

Annonce

Starter med det samme – og glæder sig

Klaus Juul Jensen har siden han startede i kommunen i starten af 2020 deltaget i erhvervsrådets bestyrelsesmøder som repræsentant for kommunen, så han kender til de projekter og udfordringer, medlemmerne står med. Han har eksempelvis både arbejdet med “Code of Care” og shophosos.dk.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med arbejdet og være bindeled mellem de mange gode kræfter, der arbejder for dette fælles mål om at gøre Faaborg-Midtfyn til en attraktiv erhvervskommune, så vi sikrer kommunens eksisterende virksomheder og nye iværksættere de mest optimale betingelser og også gerne trækker nye til, siger han til nyhedsbrevet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce