Annonce
Ugeavisen Faaborg

Besøg tre åbne haver i Ny Stenderup

Tre forskellige haver kan besøges ved arrangementet. Privatfoto
Annonce

Ny Stenderup: Haveselskabets Faaborg-Midtfyn Kreds holder åben have i Ny Stenderup torsdag d. 13 august.

Her kan man besøge tre forskellige haver i tidsrummet 19-21.30.

Hos Kirsten og Ole Storm, Remset 3, kan ses en naturhave, hvor der udnyttes de muligheder, som naturen giver. Haven er delvist færdig, derfor er den i evig forandring. Der er mange hvilesteder med forskelligt udtryk. Haven er til nydelse og nytte, og derfor er køkkenhave, bær og nødder lige så vigtige som blomster og stedsegrønt.

Hos Lena og Lars Holmegaard Larsen, Horseballevej 26, startede Lars omlægningen af de store linjer i haven i 2002, og i 2011 kom Lena til og tilførte et mere feminint udtryk i form af stauder, farver og forårsløg. Mange elementer er skabt for at give læ bl.a. med en utraditionelt plantet ligusterhæk.

Hos Henrik og Bjarne Brøndgaard, Horseballevej 11, ses en stor landskabshave etableret gennem de sidste 10 år i kuperet terræn. Tæt på bygningerne er haven velplejet med stengærde og stedsegrønne planter. Længere væk er haven mere ”vild” med store og små træer, stier og store græsarealer til de vilde dyr. Naturen og stilheden er vigtige for oplevelser i haven. Mange siddepladser ude og inde, hvor den medbragte kaffe kan nydes, eller kaffe og kage kan købes i deres café.

Parkering ved Horseballevej 13, når du besøger Horseballevej 11. For godt gående kan der også spadseres til de to andre haver.

Entré: 25 kroner for medlemmer, 40 kr. for øvrige gæster (betaling ved Horseballevej 26).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 39

Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Annonce