Annonce
Ugeavisen Faaborg

Billetsalget er åbnet til Det nye Øhavsmuseum

I det nye Øhavsmuseum kan man blandt andet opleve denne interaktive model. Modellen skal vise, hvordan det sydfynske landskab er formet gennem tiderne - fra istiden til det landskab, som vi kender i dag. Pressefoto: Ard Jongsma/Øhavsmuseet
Museet åbner på Slagterigrunden den 18. juni.

Faaborg: Den 18. juni - i forbindelse med Faaborg Kulturnat, slår Danmarks første museum for ydre og indre landskaber dørene op til den første særudstilling, der har titlen ”Mærk dig selv”.

Men allerede nu er der åbnet for salg af billetter. På det nye museum er det nemlig sådan, at alle billetter sælges via www.ohavsmuseet.dk/billet.

Det sikrer, at gæsterne altid kan regne med, at der er plads til i udstillingen og samtidig kan være trygge i forhold til gældende covid-19-restriktioner.

Annonce

Det er ligeledes muligt at købe billet til sommerens mange ture, hvor man sammen med Øhavsguider oplever området ved Faaborg og Det Sydfynske Øhav.

Øhavsmuseet sætter fokus på, at naturen altid har været en central del af menneskets liv, men med industrialiseringen og urbaniseringen har vi mennesker fjernet os mere og mere fra naturen.

- På museet bliver du bragt tilbage til dine rødder. Med lyde, lysdesign, stemninger og spændende fortællinger bliver du ledt gennem fem tidsaldre, hvor du vil opleve, hvordan mennesket til alle tider er blevet påvirket af naturen. Du vil blive testet og mærke naturens kraft på din egen krop. Når du bevæger dig gennem udstillingen på Øhavsmuseet, åbner der sig en magisk verden for dig. Du vil finde ind til dig selv og opdage, at du er del af noget større, hvor alt er forbundet, lyder det fra museet i en pressemeddelelse.


På museet bliver du bragt tilbage til dine rødder. Med lyde, lysdesign, stemninger og spændende fortællinger bliver du ledt gennem fem tidsaldre, hvor du vil opleve, hvordan mennesket til alle tider er blevet påvirket af naturen. Du vil blive testet og mærke naturens kraft på din egen krop.

Fra artiklen


- Besøger du Øhavsmuseet, garanterer vi, at du får en masse oplevelser og erfarer, hvordan du, og måske også dine venner og din familie reagerer på naturens forskellige stimuli. Er vi heldige, vil du også lære nyt om stenalderen, Det Sydfynske Øhav eller om moseofringer i jernalderen. Men det er dig og din oplevelse af naturens påvirkning, der er og bliver vigtigst, lyder det videre.

På det nye museum kan man også opleve det første besøgsenter for Geopark Det Sydfynske Øhav. Øhavsmuseet er støttet af Nordea-fonden, Kulturministeriet og Faaborg-Midtfyn Kommune.

Et besøg på Øhavsmuseet kræver covid-pas, og du skal bære mundbind eller visir.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce