Annonce
Ugeavisen Faaborg

Borgermøde: Kom med ideer og visioner for Korinth og Øster Hæsinge

Korinth: Lokalrådet for Korinth og Øster Hæsinge har sammen med en gruppe borgere og foreninger i Korinth siden efteråret arbejdet på en tiltrængt ny landsbyplan for lokalområdet Korinth og Øster Hæsinge. Mulighederne for en bred lokal debat har grundet corona-restriktioner været vanskeliggjort, og gruppen har i stedet indhentet idéer på ’walk and talks’ med mindre grupper af borgere og foreninger.

Formand for gruppen bag en ny landsbyplan i Korinth og omegn Mette Abrahamsen fortæller:

- Det er skønt, at vi endelig kan invitere til borgermøde om en ny Landsbyplan for Korinth og Øster Hæsinge. Et lokalt fælles fodslag er alfa og omega for fortsat udvikling egnens mange naturnære og kulturelle kvaliteter til gavn for borgere, erhvervsliv og turister.

Annonce

Borgermødet finder sted tirsdag den 8. juni kl. 19 – 21 i Korinth Hallen.

Udover debat om fremtidens Korinth byder borgermødet på inspiration fra Catharina Reventlow-Mourier, Brahetrolleborg, der fortæller om Brahetrolleborg Game Fair og Erik Ehmsen, Øster Hæsinge, der fortæller om, hvordan alle, hver for sig og i flok, gør FN’s verdensmål til virkelighed og hverdag.

På borgermødet følges aktuelle Covid-19-anbefalinger, og derfor skal man tilmelde sig senest 7. juni til: godabrahamsen@gmail.com. Fremvisning af gyldigt coronapas ved ankomst og anbefaling om mundbind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce