Annonce
Ugeavisen Faaborg

Broby Moto Cross Klub i ny sponsoraftale

Broby Moto Cross Klub blev stiftet for 27 år siden. Arkivfoto
Når bilister tanker hos OK, har de fremover mulighed for at støtte Broby Moto Cross Klub.

Nr. Broby: Hvis der er kommet ekstra fart over feltet i Broby Moto Cross Klub, så skyldes det måske, at klubben har indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK, der giver økonomisk vind i ryggen.

Man kan støtte klubben med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Broby Moto Cross Klub sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

- Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce