Annonce
Ugeavisen Faaborg

Budget-ramte politikere hædret med buket

Anstina Vanggaard Krogh modtog buketten på vegne af hele kommunalbestyrelsen. Foto: Maria Retoft Pedersen
Anstina Vanggaard Krogh modtog "Månedens buket" fra Westergård Blomster og Ugeavisen Faaborg på vegne af den samlede kommunalbestyrelse.
Annonce

Faaborg: Hvis man kan tale om, at der er en højsæson i hvervet som lokalpolitiker, så står vi lige midt i den. Inden for de kommende uger skal budgettet for 2020 i Faaborg-Midtfyn Kommune vedtages, og kommunalbestyrelsesmedlemmerne har travlt med at læse høringssvar, gå til borgermøder, holde seminarer og en hel masse andet.

For nylig havde Ugeavisen Faaborg dog alligevel sat Anstina Vanggaard Krogh, der sidder i kommunalbestyrelsen for Socialdemokraterne, stævne hos Westergård Blomster, så hun kunne modtage "Månedens Buket" på vegne af hele kommunalbestyrelsen. Samtlige politikere var nemlig blevet indstillet til hæderen af Pia Denty.

I indstillingen skrev Pia Denty:

"Jeg vil gerne indstille byrådets politikere. Ikke fordi jeg er enig med dem, men fordi de stiller åbent op til dialog, til møder, til åbninger af dette og hint, de stiller offentligt op på næsten alle mulige tidspunkter, og fordi de for det meste prøver at gøre en forskel".

Da det nok ville sætte Hanne Andersen fra Westergård Blomster på overarbejde i denne sammenhæng, hvis hun skulle binde 25 buketter til samtlige folkevalgte i Faaborg-Midtfyn Kommunes kommunalbestyrelse, faldt valget hos Pia Denty på Anstina Vanggaard Krogh som repræsentant for hele flokken.

Om Månedens Buket

Westergård Blomster ved Hanne Andersen og Ugeavisen Faaborg har indgået et samarbejde, og hver måned kårer vi én, der har gjort sig fortjent til "månedens buket".

Det er læserne af Ugeavisen Faaborg, der indstiller egnede kandidater.

Det er helt op til dig, hvilke kriterier, du synes, kvalificerer din kandidat. Det vigtige er bare, at du sender os et par linjer om, hvorfor det netop er din kandidat, der skal vinde blomsterne.

Send din indstilling til redaktion@uaf.dk senest den 28. oktober, så er din kandidat med i næste runde.

Hvis din kandidat vinder, offentliggør vi din indstilling i avisen.

Udover din indstilling har vi brug for dit navn og kontaktoplysninger, så vi eventuelt kan få uddybet din indstilling.

Du kan også aflevere en indstilling fysisk i mediehuset i Kanneworffs Gaard, Torvet 8b, Faaborg.

Annonce

Øretæver og roser

- Jeg blev simpelthen så glad helt ned i maven på hele kommunalbestyrelsens vegne, da jeg fik den her nyhed om, at vi havde fået bukketen. Jeg skyndte mig at ringe til borgmesteren (Hans Stavnsager, red.), og jeg sendte en mail til resten af kommunalbestyrelsen med det gode nyhed, fortæller Anstina Vanggaard Krogh.

Og selv om det nogengange kan være "øretævernes holdeplads", når man sidder i byrådssalen med de svære beslutninger, så er der altså også roser og opbakning at hente.

- Det er et af de fag, hvor man let bliver udsat for kritik, men det ved vi jo. Sådan er gamet. Heldigvis får vi som politikere også rigtig mange positive tilkendegivelser som klap på skulderen, mails, beskeder osv, fortæller Anstina Vanggaard Krogh og tilføjer:

- Og vi føler os også altid godt modtaget, når vi er ude til borgermøder og den slags.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce