Annonce
Ugeavisen Faaborg

Buttenschøn i X-huset

Thomas Buttenschøn gæster 5. marts X-huset med hans nye show "Doin´ My Drugs". PR Foto
Annonce

Faaborg: Thomas Buttenschøn gæster torsdag 5. marts kl. 20 X-huset med sit soloshow "Doin´ My Drugs".

Showet er en blanding af fortællinger og sange, hvor der er garanti for at røre både følelser og lattermuskler.

I 2012, året efter Thomas Buttenschøns ældste søn var blevet født, startede han en rejse. En rejse, der har været hård, og som langt fra er færdig endnu. Han besluttede sig for, at han ville fortælle sin egen historie.

En historie om aids, død, håb og kærlighed. Thomas Buttenschøn mistede begge sine forældre alt for tidligt og var selv ekstremt heldig at overleve, indtil medicinen kom.

I dag kan han ikke overføre virus, fordi han er velbehandlet. Begge hans børn er sunde og raske. De er ikke smittede, fordi han ikke smitter.

Det er den historie, Thomas Buttenschøn gerne vil fortælle.

- Der er desværre rigtig lang vej endnu. Jeg tror på, at hiv kan udryddes globalt. Men det er en sej og opslidende kamp, fordi der er så meget uvidenhed og tabuisering om netop den her lortesygdom, siger Thomas Buttenschøn.

Den amerikanske filminstruktør Tyler Q. Rosen har fulgt Buttenschøn i en årrække. Han har været med på utallige ture til Afrika, og det kom der til sidst en film ud af. Den have premiere på CPH: DOX 24. marts i år.

Samtidig med filmen producerede Buttenschøn i samarbejde med den amerikanske producer Thom Russo albummet "Doin’ My Drugs".

Billetter af 175 kroner købes på X-Husets hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce