Annonce
Ugeavisen Faaborg

Camille Jones giver hjemmekoncert i Dyreborg

Camille Jones Foto Helene Bagger Til ÅO 11/8-2004
Annonce

Dyreborg: Lene og Søren Lysemose på Fiskervænget 3 lægger hus til, når et nyt koncept prøves i Dyreborg. Camille Jones lægger vejen forbi for at give "home concert".

Home Concerts har eksisteret i Københavnsområdet i snart halvandet år, med stor succes og udsolgte koncerter. Nu får Dyreborg altså også muligheden for at opleve musik og fællesskab på en ny måde og ligeledes få en spændende mulighed for at stifte nye bekendtskaber og møde kunstnerne i musikken, såvel som personligt.

Camille Jones indtager "scenen" til Home Concerts 4. juni i Dyreborg, hvor hun skærer helt ind til benet af sit musikalske univers.

Ifølge en pressemeddelelse siger soulsangerinden:

- Der opstår en helt særlig magi, når publikum er tæt på og det er fantastisk. Jeg glæder mig til at erstatte fest og farver med større fokus på min stemme i halvakustiske fortolkninger af mine sange. Jeg har lyst til at give mere af mig selv og lukke folk indenfor hos mig, mine tanker og følelser. Med andre ord: sigter jeg efter at levere en anderledes og personlig koncertoplevelse.

Billetter kan købes på billetnet.dk, og det koster 350 kr. plus gebyr. Det følger et par glas vin med i prisen. Dørene åbner kl. 19.30, en halv time før koncerten. Bemærk: Der er kun 50 pladser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Ugeavisen Faaborg

Vinderen er fundet

Ugeavisen Faaborg

Aktiv herre fylder rundt

Annonce