Annonce
Ugeavisen Faaborg

Corona: Svømmeklub udsætter sæsonstart

Faaborg Svømmeklub udsætter sæsonstarten i foreløbig to uger, mens klubben følger smittetrykket i kommunen nøje. Foto: Erik Moretto
Annonce

Faaborg: De seneste opdateringer af smittetrykket i Faaborg-Midtfyn Kommune har fået Faaborg Svømmeklub til at udsætte opstarten af den nye sæson.

- Udviklingen er set med vores øjne dybt bekymrende, og vi vil ikke udsætte vores medlemmer for smittefare, siger Erik Moretto, formand for Faaborg Svømmeklub.

Klubbens medlemmer skulle have startet sæsonen mandag, men foreløbig har klubben valgt at udsætte starten to uger, mens man følger udviklingen i smittetrykket tæt.

- Vores medlemmer ligger typisk i den aldersgruppe, der kunne se ud til at være blandt de mest ramte. Derfor kan vi ikke forsvare at være en aktivitet, der kan være med til at smitte flere, siger Erik Moretto.

Han erkender, at der i forbindelse med selve svømningen i Forum Faaborg ikke nødvendigvis er den helt store fare for smitte, idet man her har taget de fornødne forholdsregler blandt andet ved at regulere mængden af fri klor, ligesom afstandsregler vil blive overholdt. Risikoen for smitte findes derimod i forbindelse med svømmernes omgang med hinanden i omklædningsrummene, som klubben finder det umuligt at kontrollere og regulere med tilstrækkelig sikkerhed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Annonce