Annonce
Ugeavisen Faaborg

Danbolig: Salget af sommerhuse er rekordhøjt og har fået en flyvende start på året

Der er rift om sommerhusene, lyder meldingen fra Danbolig. Arkivfoto
I første kvartal i år er sommerhussalget steget med 26 procent sammenlignet med første kvartal sidste år, fortæller ejendomsmæglerkæden Danbolig i en pressemeddelelse.
Annonce

Faaborg: I løbet af årets første tre måneder er der blevet handlet langt flere sommerhuse end i samme periode året før. Det viser de seneste tal fra ejendomsmæglerkæden danbolig. Den store interesse for at købe sommerhus kommer ikke bag på Kasper Hansen, der er ansat som salg og vurdering ved danbolig Faaborg.

I første kvartal i år er sommerhussalget steget med 26 procent sammenlignet med første kvartal sidste år.

- Sommerhussalget fik en forrygende start på året med rekordmange handler, og i den her tid, hvor mange indstiller sig på en sommer i det danske, oplever vi en stor interesse for købe sommerhus og få et fristed sammen med familien, siger Kasper Hansen i en pressemeddelelse.

Salgstallene for marts måned viser en stigning i antal salg på 18 procent sammenlignet med marts måned sidste år. Stigningen var størst i første halvdel af måneden, hvor salget lå 47 procent over sidste år, mens salget i anden halvdel var på niveau med sidste år, selvom landet blev lukket delvist ned.

- De fleste er ved at forberede sig på en sommer under danske himmelstrøg, og mange vil gerne overtage sommerhuset hurtigst muligt, så de snart kan få glæde af det og få et pusterum fra hverdagen derhjemme. Vi forventer derfor en pæn aktivitet på sommerhusmarkedet i år, fortæller Kasper Hansen.

På landsplan blev der ifølge Boligsiden sat 16 procent færre sommerhuse til salg i marts måned i år sammenlignet med marts måned sidste år. I samme periode blev der solgt 913 sommerhuse, hvilket svarer til en stigning på knap 20 procent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce