Annonce
Ugeavisen Faaborg

Den Demant-ejede hørekæde Audika tilbyder gratis høretjek på International Høredag

Annonce

Faaborg: Onsdag den 3. marts markerer Danmarks største kæde af Oticon-certificerede hørecentre Audika WHOs Internationale Høredag med at tilbyde et gratis høretjek. Det er en oplagt anledning for borgere i Faaborg til at få tjekket sin egen hørelse eller tage mor eller far med, hvis det kniber lidt med hørelsen. Det koster ikke noget, og alle kan komme forbi - så det er en god investering. Der er også gratis kaffe og kage, skriver Audika i en pressemeddelelse.

Baggrunden for høredagen og Audikas tilbud er, at hver sjette dansker lider af høretab, men nye undersøgelser viser, at kun under halvdelen gør noget ved det. Faktisk tager det i gennemsnit fire år, fra man oplever høretab, til man gør noget ved det. Det er rigtig lang tid at gå rundt med et handicap, men mange har svært ved at acceptere, at høreapparater kan være nødvendige. Alene i Faaborg lider over 7.000 af høretab statistisk set - og kun under halvdelen gør noget ved det.

Audika Faaborg holder åbent hus i tidsrummet 9.00 – 16.00. Det er gratis at deltage, alle er velkomne, og det kræver ingen tidsbestilling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Haastrup fik overrakt prisen som Årets Landsby: - Nu er I en del af landsbyernes 'hall of fame'

Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 39

Annonce